Τέρμα οι ψίθυροι! Αυτά είναι τα 6 πρόσωπα της ΕΥΠ που υπέγραψαν την παρακολούθηση Ανδρουλάκη και λοιπών! Τα παραμύθια περί "πλαστής" εντολής που πήρε η εισαγγελέας Βλάχου.


Του Άρη Σπίνου

Τις προηγούμενες μέρες γίναμε αναγνώστες δημοσιευμάτων που ούτε λίγο ούτε πολύ έλεγαν ότι το έγγραφο για την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη είχε πλαστές υπογραφές και κορόϊδεψαν την εισαγγελέα επόπτη της ΕΥΠ Βασίλη Βλάχου!

Παρακολουθήσεις για τις οποίες φυσικά ποινικά, εκτός από πολιτικά, είναι υπόλογος ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης που ανέλαβε όλη την ΕΥΠ (όλες οι ενέργειες της ΕΥΠ φέρουν την υπογραφή του), από τις 8 Ιουλίου 2019.

Το edolio5 αποκαλύπτει σήμερα ποια είναι τα έξι -όπως επιβεβαίωσε η Β.Βλάχου- στελέχη της ΕΥΠ που υπέγραψαν και από τα οποία πρέπει να ξεκινήσει η έρευνα, αφού αυτοί υπέβαλαν το αίτημα. Τις τελευταίες ώρες το έγγραφο αυτό κυκλοφορεί στα δημοσιογραφικά γραφεία και άρα δεν έχουμε πλέον κανένα "κόλλημα" να δημοσιεύσουμε τα ονόματα, όπως είχαμε ηθικό φρένο μέχρι τώρα.

Πρόκειται για τους εξής που σας έχουμε ήδη γράψει σε ρεπορτάζ του edolio5 με ιδιαίτερο πλούσιο παρασκήνιο για την δράση του καθενός.

Η Διευθύντρια της περιβόητης Γ’ Διεύθυνσης της ΕΥΠ η Ε.Μ. η οποία σήμερα παραμένει έχοντας βάλει λυτούς και δεμένους για να μην φύγει.

Ο επικεφαλής της Α΄ Υποδιεύθυνσης Αντικατασκοπείας που έχει τοποθετηθεί από το 2018 και παραμένει μέχρι σήμερα, ο Π.Μ όπου θεωρείται "Ρουμπατικός" μέχρι κόκκαλο.

Η Β΄ υποδιευθύντρια Αντιτρομοκρατίας – Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος η Ε.Γ. (προερχόμενη από την ΕΛΑΣ) που έφυγε την 2η μέρα που έσκασε το σκάνδαλο. Πρόκειται για αστυνομική υποδιευθύντρια που έδινε αναφορά απευθείας στον Γρηγόρη Δημητριάδη.

Η Τμηματάρχης για την κατασκοπία στην Κίνα η Σ.Ζ.

Η Ε.Λ. που ανήκει στο οργανωμένο έγκλημα και θεωρείται άνθρωπος του  Α.Σαμαρά

Από το Οργανωμένο Έγκλημα επίσης η Η.Γ. 

Οι υπογραφές των παραπάνω έχουν μπει φαρδιές πλατιές και είναι απολύτως γνήσιες.