Συνελήφθη μετά από 7 χρόνια ο ένας δράστης! Είχαν κάψει ζωντανούς στην Αίγινα, θεία και ανιψιό, για να τους ληστέψουν. Ο φρικτός θάνατος της Ειρήνης Μαρμαρινού και του Λάμπρου Πρωτονοτάριου. Τα 780.000 ευρώ μετρητά, οι 3.000 λίρες και τα κοσμήματα.


edolio5 team 

Το DNA οδήγησε στην ανακάλυψη ενός τουλάχιστον Δράστη από ένα φρικιαστικό έγκλημα που είχε γίνει στην Αίγινα πριν από 7 χρόνια. Η αστυνομία της Μάλτας συνέλαβε έναν άνδρα που είναι ύποπτος ότι διέπραξε τον διπλό φόνο στην Αίγινα το 2015 όπου μάλιστα έκαψε τα θύματά του. Ο 36χρονος Αλβανός, Ledjon Brakaj, συνελήφθη πριν λίγες μέρες βάσει εντάλματος που εξέδωσε η Ελλάδα τον περασμένο Μάρτιο. Ο Brakaj είναι ύποπτος ότι σκότωσε την ιδιοκτήτρια καταστήματος με σουβενίρ Ειρήνη Μαρμαρινού και τον ανιψιό της Λάμπρο Πρωτονοτάριο μέσα στο σπίτι της γυναίκας το 2015.

Σύμφωνα με πληροφορίες έκλεψε περίπου780.000 ευρώ, 3000 λίρες Αγγλίας και τιμαλφή. 

Το Νοέμβριο του 2015 η Ειρήνη Μαρμαρινού και ο ανιψιός της, Λάμπρος Πρωτονοτάριος βρήκαν φρικτό θάνατο στην Αίγινα, όταν οι ληστές που μπήκαν στο σπίτι τους, τους βασάνισαν και τους έκαψαν ζωντανούς.

Την νεκροτομή είχε κάνει ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά Ηλίας Μπογιόκας και το πόρισμά του είχε προκαλέσει σοκ, αφού αποκάλυπτε την πρωτοφανή αγριότητα των δολοφόνων: “Η 70χρονη γυναίκα ξυλοκοπήθηκε μέχρι να χάσει τις αισθήσεις της. Οι δράστες ή ο δράστης τη χτυπούσαν επανειλημμένως στον θώρακα και στα πλευρά, ίσως και με κλωτσιές, με αποτέλεσμα να σπάσουν δύο πλευρά της. Ο 44χρονος ανιψιός της έχει δεχτεί χτυπήματα στο κεφάλι και στον θώρακα, με τα χέρια ή κάποιο όργανο. Από τα χτυπήματα που δεν ήταν θανατηφόρα, τα δύο θύματα έχασαν τις αισθήσεις τους. Οι δράστες τους έκαψαν ενώ ήταν ακόμα ζωντανοί. Αιτία θανάτου είναι η φωτιά που τους έβαλαν στα ρούχα, δηλαδή, πέθαναν από τα εγκαύματα και τη φωτιά, που εισέπνευσαν”.

Ο δικαστής Noel Bartolo διέταξε να προφυλακιστεί ο Brakaj εν αναμονή της ακρόασης την επόμενη εβδομάδα, κατά την οποία θα συζητηθούν οι διαδικασίες έκδοσης της Ελλάδας.