Το οροφοδιαμέρισμα δίπλα στο προεδρικό μέγαρο και τα πάρτι με άφθονο ουίσκι και κοκαΐνη! Το σιτεμένο αγόρι, και η εκβιάστρια "στάρ των τηγανιών".


Του Άρη Σπίνου

Ένα τρελό αγόρι, έχει νοικιάσει ένα οροφοδιαμέρισμα πέριξ του προεδρικού Μεγάρου. Ο μπαμπάς έχει πολλά λεφτά και επειδή δεν τον θέλει στα πόδια του του είχε εξασφαλίσει 15.000 ευρώ τον μήνα φτάνει να μην τον ενοχλεί. Απαραίτητη προϋπόθεση για να είσαι καλεσμένος είναι να ψήνεις το ψάρι και από τις 2 μεριές. Να είσαι δηλαδή όμοιος, ομοίου του οικοδεσπότη.

Πριν λίγες μέρες έγινε ένα ακόμη πάρτι που συμμετείχαν και μερικά κορίτσια, από αυτά που είχαν ξεμείνει στην Αθήνα αφού δεν βρέθηκε να τα πάρει κανείς στην Μύκονο. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και μία τηλεπαρουσιάστρια που συνήθως πουλάει σόμπες και οικιακά είδη σε εκπομπές τηλεμάρκετινγκ. Δυστυχώς δεν άντεξε όσα ήπιε και γρήγορα ξεράθηκε στο πάτωμα. Κάποια στιγμή ενημέρωσαν το ασθενοφόρο να έρθει να την πάρει αφού δεν συνερχόταν. Ο οικοδεσπότης όμως είχε άλλη γνώμη αφού προφανώς ήξερε τι είχε πιεί η star των τηγανιών και θα άρχιζαν τις ερωτήσεις στο νοσοκομείο. Την φόρτωσε λοιπόν ένας φίλος του στο δικό του αυτοκίνητο και την πήγε έξω από την πόρτα του σπιτιού της κάπου στα Νότια Προάστια. Το πρωί, μια ένοικος της πολυκατοικίας την βρήκε στη είσοδο και ενημέρωσε την αστυνομία. Η συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα ήταν λίγο περίεργη. Η ίδια κατήγγειλε ότι την χτύπησαν καθώς επέστρεφε από διασκέδαση έξω από το σπίτι της και της πήραν 3.000 ευρώ που είχε στην τσάντα της. Ως μάρτυρες που διασκέδαζε μαζί τους ονομάτισε 2 πρόσωπα που ήταν μαζί της στο διαμέρισμα. Αυτοί εξεπλάγησαν μόλις έμαθαν ότι ενεπλάκησαν με αυτόν τον τρόπο σε αυτήν την υπόθεση και την ρώτησαν γιατί είπε αυτό το ψέμα. Η τηλεπαρουσιάστρια με λίγα λόγια τους εξήγησε ότι κανένας δεν θα έχει συνέπειες αν κάποιος τις δώσει τις 3.000 ευρώ που τις "έκλεψαν" αλλιώς θα θυμηθεί και άλλες λεπτομέρειες περί αυτής της νύχτας. Τελικά δεν ξέρω αν ο εκβιασμός έπιασε αλλά σύντομα θα το μάθω.