Το είδαμε και αυτό! Με εντολή Μηταράκη ο υποδιοικητής της Υπηρεσίας Ασύλου Ιωάννης Σφυράκης βγήκε σε πακιστανική εκπομπή: "Ελάτε στην Ελλάδα γρήγορα και απλά". Την αποπομπή του ζητάει ο Κυριάκος Βελόπουλος!


Του Άρη Σπίνου

 Είναι προφανές ότι είχε εντολή να το κάνει αφού από μόνος του είναι δύσκολο ακόμη και να το σκεφτεί. Δεν φτάνει που η Ελλάδα έχει γεμίσει αλλοδαπούς, εμείς ζητάμε κι άλλους. Για να εκπληρωθεί ο σκοπός αυτός, ο υποδιοικητής της Υπηρεσίας Ασύλου Ιωάννης Σφυράκης δεν δίστασε να βγει σε… εκπομπή των Πακιστανών στην Ελλάδα προκειμένου να διαφημίσει πόσο πιο γρήγορες και εύκολες είναι οι διαδικασίες για την απόκτηση ασύλου!

Αποτελεί μέγα ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί, αν η τηλεοπτική εμφάνιση του Σφυράκη ήταν απόφαση προσωπική ή μετά από εντολή του Μηταράκη.

Από τη στιγμή πάντως που άρχισαν τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού να βγαίνουν στα κανάλια των διάφορων «κοινοτήτων» προκειμένου να διαφημίσουν το έργο τους και να τους πείσουν για το πόση δουλειά κάνουν για να διευκολύνουν τη ζωή τους, αναρωτιέται κανείς πόσος καιρός θα χρειαστεί μέχρι να ζητήσουν την… ψήφο τους. Πάντως ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κ. Βελόπουλος με ανακοίνωση του ζήτησε την αποπομπή του υποδιοικητή από τον υπουργό. Μένει να δούμε αν θα γίνει αυτό κάτι που αμφιβάλουμε αφού σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Σφυράκης εκτέλεσε εντολές του Μηταράκη.