Συνελήφθη στην Γλυφάδα με κοκαΐνη το μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα. "Δεν είναι δικιά μου φώναζε στους αστυνομικούς". Ο γάμος με τον Άραβα, η κακοποίηση... και το διαζύγιο.


edolio5 team 

Από τον διαγωνισμό Playmate το 2011, στον γάμο το 2014 με τον Σεΐχ Σατζ Ρασίντ, στο διαζύγιο και σήμερα στη σύλληψη για κοκαΐνη στη Γλυφάδα.
Το μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα που συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης στη Γλυφάδα, δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας.

Εκτός από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις εμφανίσεις στο παρελθόν και τη συμμετοχή στον διαγωνισμό Playmate 2011 και στο GNTM2, η Αφροδίτη Μπάρμπα, είχε απασχολήσει τις κοσμικές στήλες με τον επεισοδιακό γάμο της με τον Άραβα Σεΐχ Σατζ Ρασίντ.

Ο Σεΐχ Σατζ Ρασίντ ερωτεύτηκε παράφορα την Ελλάδα και τις Ελληνίδες, με αποτέλεσμα να εγκατασταθεί μόνιμα στη Γλυφάδα.

Το 2014 γνωρίζει την εστεμμένη των καλλιστείων Playmate, Αφροδίτη Μπάρμπα, η οποία τότε ήταν 23 ετών. Παντρεύονται δύο χρόνια μετά στις Μαλδίβες, συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2016, έχοντας ήδη αποκτήσει μια κόρη, όμως τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα περίμενε το μοντέλο. Χωρίζουν επεισοδιακά έναν χρόνο μετά. Σε συνέντευξή της σε καθημερινή εφημερίδα η Μπάρμπα κατηγορεί τον Ρασίντ για ψυχολογική βία που ασκούσε εναντίον της κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους. Ισχυρίζεται ότι αναγκαζόταν να μένει για αρκετές μέρες μόνη μαζί με τη μικρή τους κόρη στα σπίτια που διατηρούσε ο σύζυγός της σε Μπαχρέιν και Λονδίνο, πως τη μείωνε ως γυναίκα, πως της φερόταν άσχημα και πως δεν έδινε σημασία ούτε σε εκείνη, ούτε στο παιδί τους. 

Μετά την σύλληψη της η ίδια δήλωσε στους αστυνομικούς ότι δεν είναι δική της η κοκαίνη και δεν ξέρει πως βρέθηκε στο αυτοκίνητο. Άυριο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.