Θα τα βρουν στα δικαστήρια! Η ΕΦ.ΣΥΝ. αποκάλυψε με πρωτοσέλιδο την εντολή που έδωσε ο Χαρδαλιάς για να κάνουν τα στραβά μάτια οι αρμόδιοι στο Ελευθέριος Βενιζέλος σε εμπύρετους παίχτες της Τουρκικής ομάδας μπάσκετ.


edolio5 team 

Διαστάσεις προσλαμβάνει η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της «Εφημερίδας των Συντακτών» και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά σχετικά με την πληροφορία πως τον Οκτώβριο του 2020 τέσσερις παίκτες της τουρκικής ομάδας μπάσκετ της Φενερμπαχτσέ εισήλθαν στην Ελλάδα παρά το γεγονός ότι εντοπίστηκαν εμπύρετοι στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» παραθέτει συγκεκριμένα τηλεφωνικά μηνύματα μεταξύ αξιωματικού επικεφαλής στο αεροδρόμιο και πυροσβέστη μέσω των οποίων καταδεικνύεται, πάντα κατά την εφημερίδα, πως ο Νίκος Χαρδαλιάς άναψε πράσινο φως για να περάσουν σε ελληνικό έδαφος και να συμμετάσχουν στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό τέσσερα μέλη της αποστολής της Φενερμπαχτσέ τα οποία κανονικά δεν θα έπρεπε να λάβουν άδεια εισόδου λόγω των μέτρων που ίσχυαν και ισχύουν κατά του Covid-19.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αντέδρασε άμεσα καταθέτοντας μήνυση και αγωγή κατά της εφημερίδας, ενώ εξέδωσε και σχετική διάψευση