Η απόρρητη σύσκεψη στο Μαξίμου! Οι χιλιάδες ανεμβολίαστοι, η εγκληματικότητα που βαράει κόκκινο, οι μετανάστες, τα Ελληνοτουρικά, ο δημοσκόπος, τα λάθη Γεωργιάδη - Βορίδη και το εκλογικό πλαγιοκόπημα από τον Βελόπουλο που σπάει το φράγμα του 10%.


Του Άρη Σπίνου

Έχουμε και σας λέμε φρέσκο ρεπορτάζ για τα συμβαίνοντα στο μέγαρο Μαξίμου. Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει, σας ενημερώνω εγκύρως ότι η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μαξίμου το μεσημέρι της Πέμπτης είχε αποκλειστικό αντικείμενο τη πολιτική διαχείριση του κινήματος όσων αντιστέκονται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό, τα επικοινωνιακά λάθη με ατυχής δηλώσεις Γεωργιάδη και Βορίδη περί απολύσεων αλλά και το ανελέητο εκλογικό πλαγιοκόπημα που δέχεται η κυβέρνηση και δείχνουν οι πραγματικές δημοσκοπήσεις, από το κόμμα της Ελληνικής λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου που τον εκτοξεύουν σε ποσοστά 10%. 

Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε από στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού, οι συγκεντρώσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις, ήταν μεγάλες και δεν ενδιαφέρει αν πρόκειται για «Ψεκασμένους», για παρεκκλησιαστικές ομάδες για συνωμοσιολόγους, ή οτιδήποτε άλλο. "Μαζεύτηκαν χιλιάδες που ξεφύτρωναν από κάθε στενό. Δεν είχαμε πάρει χαμπάρι τι μας περιμένει" είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε. 

"Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ένα σοβαρό κομμάτι του εκλογικού σώματος που έχει ήδη μετακομίσει στον Βελόπουλο και αν δεν διαχειριστούμε με ιδιαίτερη προσοχή, τόσο επικοινωνιακά όσο και πολιτικά, το ζήτημα οι δημοσκοπήσεις που τον δείχνουν 10% θα παγιωθούν."

Στην σύσκεψη ασκήθηκε έντονη κριτική στις δηλώσεις Βορίδη και Γεωργιάδη σχετικά για παραπομπή σε υπηρεσιακά συμβούλια των δημοσίων υπαλλήλων που είναι ανεμβολίαστοι και η προαναγγελία του Άδωνι Γεωργιάδη ότι θα τεθούν σε καθεστώς υποχρεωτικής αργίας χωρίς αποδοχές.

Η εκτίμηση που κυριάρχησε στην απόρρητη συνάντηση είναι ότι στη συντριπτική τους πλειοψηφία οι διαφωνούντες με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού,  προέρχονται από τη συντηρητική παράταξη και θεωρούνται ήδη χαμένοι ψήφοι για το κυβερνών  κόμμα, "Το θέμα είναι να μην χάσουμε και άλλους" είπε ένας εκ των συνομιλιτών, τονίζοντας επίσης τα μεγάλα ελλείματα της κυβέρνησης στα ζητήματα εγκληματικότητας, διαχείρισης Ελληνοτουρκικών ζητημάτων και μεταναστών.  "Στέλνουμε κάθε πρωί που ξυπνάμε χιλιάδες ψηφοφόρους στον Βελόπουλο".