Προφυλακίστηκε και ο 3ος της παρέας των σωματεμπόρων της Ηλιούπολης. "Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω ο Δημήτρης Μπουγιούκος με έβαζε να κάνω και ο Ντ. Β." είπε στην κατάθεση της η 19χρονη. Μετά την κατακραυγή για την προστασία της ΕΛ.ΑΣ. στον ειδικό φρουρό... έδωσαν στην δημοσιότητα την φωτογραφία του.


edolio5 team 

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει και ο τρίτος κατηγορούμενος για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της 19χρονης στην Ηλιούπολη, μετά την απολογία του σήμερα στην ανακρίτρια.

Σύμφωνα με το δικηγόρο του, Αστέριο Τριανταφύλλου ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν για εμπορία ανθρώπου και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Όπως δήλωσε ο συνήγορος σε τέτοιου είδους δικογραφίες τα θύματα ποτέ δεν είναι ένα. «Σήμερα δεν τελείωσε κάτι αλλά ξεκινάει», δήλωσε ακόμη ο κ. Τριανταφύλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κατάθεσή της η 19χρονη είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για τον προφυλακισθέντα: «Την ίδια δουλειά που με έβαζε να κάνω ο Δ. (σ.σ. ο αστυνομικός) με έβαζε να κάνω και ο Ντ.Β, 31 χρόνων περίπου, τον οποίο ήξερα από κοινή παρέα. Συγκεκριμένα πριν από δύο χρόνια, από τα 16 μου περίπου και για έξι μήνες περίπου ο Ντ. μου έκλεινε ραντεβού με φίλους του και με πήγαινε σε αυτούς οι οποίοι τον πλήρωναν με 70 ευρώ για να έρθουμε σε συνουσία. Σε εμένα δεν έδινε καθόλου λεφτά και τα κρατούσε όλα αυτός». Να σημειώσουμε ότι σήμερα το πρωί με εισαγγελική διάταξη δόθηκε στην δημοσιότητα η φωτογραφία και τα πλήρης στοιχεία του ειδικού φρουρού Δημήτρη Μπουγιούκου.