Τετάρτη, Οκτωβρίου 23, 2024

Οι δύο ζάμπλουτες φίλες Τουρκάλες που «αγαπιούνται» και το τριήμερο πάρτι με τον Ρέμο που κελαηδούσε μέχρι το πρωί! Τα γενέθλια στο ξενοδοχείο «Macakizi» στο Μπόντρουμ, η αμοιβή των 100.000 ευρώ για τον γνωστό τραγουδιστή και ο «σερβιτόρος» του προξενείου.


edolio5 team

Με τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που έχει ο φίλτατος Αντώνης σιγά μην άφηνε τα 100.000 ευρώ να πέσουν κάτω.

Ένα τριήμερο πάρτι στη γειτονική Τουρκία οργάνωσαν δύο ζάμπλουτες φίλες Τουρκάλες. Ο λόγος για τις  Chichi και την Chacha, για να γιορτάσουν τα γενέθλια της μιας από αυτές.

Το ενδιαφέρον είναι πάντως ότι κάλεσαν πάνω από εκατό άτομα από όλο τον κόσμο, από Γαλλία, Αμερική, Ιταλία, Ινδία. Επειδή όπως αντιλαμβάνεστε εκεί ήταν μαζεμένος όλος ο καλός ο κόσμος το Ελληνικό προξενείο είχε στείλει τον σερβιτόρο του όπου με την σειρά του ενημέρωσε και εμένα.

Η έκπληξη ήρθε όταν στο πάρτι στο Μπόντρουμ βρέθηκε και ο Αντώνης Ρέμος με την ορχήστρα του που τραγούδησε τις γνωστές του επιτυχίες και αποθεώθηκε από τους καλεσμένους.

O Αντώνης Ρέμος με την εορτάζουσα CHICHI


Κοσμοπολίτισσες οι οικοδέσποινες, γόνοι μεγάλων επιχειρηματικών οικογενειών της Τουρκίας, σε ένα φαντασμαγορικό περιβάλλον, στο ξενοδοχείο Macakizi, κοντά στο Μπόντρουμ. Η αλήθεια είναι ότι δεν έμαθα αν υπήρχε κάποιος Έλληνας εκεί!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !