Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29, 2024

Στο εδώλιο 27/11 ο Δ. Γιαννακόπουλος! Το βαρύ κατηγορητήριο του εισαγγελέα για υποκίνηση σε πράξεις βίας, οι εξηγήσεις που έδωσε και δεν έπεισαν και ο λόγος που δεν μπορεί να μπει σε γήπεδα που διεξάγονται εκδηλώσεις και αγώνες.


edolio5 team

Στις 27 Νοεμβρίου 2024 αναμένεται να συζητηθεί η υπόθεση με κατηγορούμενο τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ο οποίος έχει ήδη παραπεμφθεί για υποκίνηση σε πράξεις βίας. 

Σημειώνεται ότι με αναρτήσεις του στο λογαριασμό του στο Instagram κατά τη διάρκεια αλλα και μετά το τέλος του δεύτερου κατά σειρά αγώνα μπάσκετ για τους τελικούς μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκου, ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ με βιντεοσκοπημένες αναρτήσεις του επιτέθηκε σε μια σειρά από πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και ο πρωθυπουργός! 

Οι εξηγήσεις που έδωσε ο επιχειρηματίας στο πλαίσιο της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης δεν έπεισαν τον αθλητικό εισαγγελέα ο οποίος έκρινε ότι τα stories με τα οποία επιτέθηκε (με ύβρεις και απειλές) εναντίον της ΚΑΕ Ολυμπιακός, των διαιτητών του αγώνα, της κυβέρνησης και άλλων, συνιστούν υποκίνηση σε πράξεις βίας με αποτέλεσμα να ασκήσει ποινική διωξη και να τον παραπέμψει στο ακροατήριο.

Εισαγγελική διάταξη

Την ίδια στιγμή, με διάταξη του εισαγγελέα έχει απαγορευτεί στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΟ η είσοδος σε κάθε αθλητική εγκατάσταση κατά τη διάρκεια αγώνων. Αυτό συνέβη και προχθές στο Παναθηναϊκό στάδιο.

Πρόκειται για περιοριστικό όρο που προβλέπεται, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, στον ποινικό νόμο και επιβάλλεται για πρώτη φορά στον Γιαννακοπουλο λόγω της δίωξης που έχει ασκηθεί σε βάρος του.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντε
Για όσους δεν γνωρίζουν, η ποιοτική διαφορα της συγκεκριμένης απαγόρευσης είναι ότι επιβλήθηκε από τον ίδιο τον εισαγγελέα και όχι από κάποιο πειθαρχικό όργανο του ΕΣΑΚΕ. Είναι γνωστό άλλωστε ότι κατά το παρελθόν στον επιχειρηματία έχουν επιβληθεί πειθαρχικές ποινές και όχι περιοριστικός όρος απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους τις οποίες όμως δεν είχε τηρήσει, εκμεταλλευόμενος την έλλειψη δυνατότητας εφαρμογής των ποινών αυτών από την αστυνομία.

Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που ο δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο τουρνουά στη μνημη του πατέρα του, Παύλου Γιαννακοπουλου, που πραγματοποιήθηκε στο Παναθηναϊκό Στάδιο παρουσία 40.000 φιλάθλων του ΠΑΟ.

Δείτε το βίντεο στο dikastikoreportaz.gr

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !