Κυριακή, Σεπτεμβρίου 29, 2024

Η έφοδος στο ΚΕΜΕΑ και οι πόρτες που ξεκλείδωναν με διαταγές! Ο διευθυντής του Χρυσοχοΐδη που έκανε «ντου» και ο ιατροδικαστής Κοσμίδης - πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου δήμου Αιγάλεω και πρόεδρος του κέντρου - ακολουθούσε από πίσω πιστά χωρίς να καταλαβαίνει τίποτα.


edolio5 team

Το έλα να δεις έγινε πριν λίγες μέρες στην οδό Λεωφόρο Μεσογείων 95 όπου στεγάζεται το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας.

Με το περιβόητο ΚΕΜΕΑ έχουμε ξανά ασχοληθεί στο edolio5 αφού τα χρήματα που πάνε και έρχονται εκεί είναι πολλά.

Πριν λίγες μέρες κλιμάκιο της Διεύθυνσης Ασφάλειας της Ελληνικής Αστυνομίας, συνοδεία του διευθυντή του Χρυσοχοϊδη, έκανε αυτοψία στους χώρους που στεγάζεται το ΚΕΜΕΑ, έχοντας μάλιστα ως «ξεναγό» τον διευθυντή του φορέα, ιατροδικαστή Γ. Κοσμίδη, στον οποίο έδιναν εντολές να ξεκλειδώνει αίθουσες για να βλέπουν οι «νέοι ένοικοι» αν τους κάνουν τα γραφεία για να μεταφέρουν εκεί ανθρώπους να δουλεύουν για το πολιτικό γραφείο του Χρυσοχοϊδη.

Παρά το γεγονός πως παρών ήταν ο ίδιος ο διευθυντής του υπουργού, συνεργάτες του Χρυσοχοϊδη άφηναν να εννοηθεί πως δεν γνώριζε για το «ντου» της Ασφάλειας στον εποπτευόμενο από αυτόν φορέα.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα φαίνεται πως έσπευσε να καθησυχάσει τον στενό του φίλο διευθυντή του ΚΕΜΕΑ, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγάλεω και ιατροδικαστή Κοσμίδη, πως η Ελληνική Αστυνομία λειτούργησε χωρίς εντολή, κάτι όμως που για όσους γνωρίζουν τον τρόπο που κινούνται τα σώματα ασφαλείας φαίνεται δύσκολο να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Την ίδια ώρα, πληροφορίες θέλουν τους ευρωπαίους εταίρους του ΚΕΜΕΑ αναστατωμένους με τις εξελίξεις και τις ανακατατάξεις που λαμβάνουν χώρα με ανεξέλεγκτο ρυθμό τους τελευταίους μήνες, καθώς εγείρονται ερωτήματα για το αν και κατά πόσο οι υπάρχουσες συνθήκες διασφαλίζουν την ομαλή συνέχιση έργων αρκετών εκατομμυρίων ευρώ που βρίσκονται σε φάση ανάπτυξης από διάφορες Κοινοπραξίες.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !