Παρασκευή, Αυγούστου 30, 2024

Η έρευνα για την χαμένη δικογραφία πάλι από την αρχή! Η πολύκροτη υπόθεση με πασίγνωστο εφοπλιστή και το «δάγκωμα» εκατομμυρίων ευρώ στον συνέταιρο του.


edolio5 team

Σας έχουμε ενημερώσει ήδη με παλαιότερη ανάρτηση για μια πολύκροτη δίκη και τις πληροφορίες που υπήρχαν σχετικά με την εξαφάνιση μέρους της δικογραφίας, ενώ η υπόθεση βρισκόταν εν εξελίξει στην ακροαματική διαδικασία!

Τα δημοσιεύματα του edolio5 στάθηκαν η αιτία και η τότε εισαγγελέας εφετών Καλλιόπη Βαρδάκη να ερευνήσει τον ρόλο του δικηγόρου Αθηνών Δ.Λ. αλλά και υπαλλήλων του εφετείου που έπαιξαν ρόλο, σύμφωνα με όσα μεταφέρθηκαν από ανώνυμο συνομιλητή στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα.

Η κ. Βαρδάκη, - σήμερα αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου - κατέληξε στο συμπέρασμα σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ότι δεν προέκυψαν ευθύνες για υπαλλήλους του εφετείου, στο χάσιμο μέρους της δικογραφίας!

Τα παράξενα όμως που έγινε στην διερεύνηση αυτής της υπόθεσης όπως μαθαίνουμε έχουν κινητοποιήσει την εισαγγελική αρχή και ξανά κάνει την έρευνα από την αρχή.

Η υπόθεση αφορούσε την εμπλοκή ως μηνυομένου ενός πασίγνωστου εφοπλιστή, μέλος ίσως της κορυφαίας επιχειρηματικής οικογένειας στην χώρα, που είχε «δαγκώσει» τον συνέταιρο του πολλά εκατομμύρια ευρώ!

Εδώ είμαστε όπως και τότε για να συμβάλλουμε με ονόματα και διευθύνσεις... ξανά από την αρχή! Εμείς αντέχουμε, εσείς δεν ξέρουμε...

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !