Σάββατο, Μαΐου 18, 2024

Ποιος κοροϊδεύει ποιον; Το Action 24 πουλήθηκε σύμφωνα με το ΕΣΡ από τον Παναγιωτάκη στους Μπάκο - Καϋμενάκη με 1,5 εκατ. ευρώ. Όσο κάνει ένα απλό διαμέρισμα στην Γλυφάδα. Οι εταιρείες στην Κύπρο και ο δανεισμός του υπόδικου για κακούργημα Αλεξάνδρου Εξάρχου που έμεινε εκτός φυλακής με εγγύηση 500 χιλιάδες ευρώ για την σύμβαση 717.


Του ειδικού συνεργάτη

Τι μαθαίνουμε όσο ζούμε σε αυτή την χώρα! Τι να πιστέψουμε και τι να πετάξουμε στο καλάθι των αχρήστων. Είμαστε η κοινωνία του ότι δηλώσεις είσαι. Γιατί τα λέμε όλα αυτά ; 

Δύο χρόνια σχεδόν μετά τη μεταβίβαση του Action 24 στο τρίδυμο Αλέξανδρου Εξάρχου, Δημήτρη Μπάκου και Γιάννη Καϋμενάκη το ΕΣΡ ενέκρινε τη μεταβίβαση του 99,45% των μετοχών της «Sport TV – Ραδιοτηλεοπτική Προβολή Α.Ε.», που λειτουργεί το κανάλι, από τις εταιρείες «Red Scenery LTD.» και «PLD Plus Α.Ε.», συμφερόντων του Διονύση Παναγιωτάκη, στην «Intelext LTD.» που ανήκει στους τρεις επιχειρηματίες έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. 

Δεν διαβάσατε λάθος. Τόσο δηλώθηκε ότι αγοράστηκε ένας τηλεοπτικούς σταθμός !

 Όσο κάνει ένα διαμέρισμα στο πρώτο όροφο στην οδό Μεταξά στην Γλυφάδα. Σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του ΕΣΡ, τα χρήματα για την εξαγορά του καναλιού προήλθαν από την Κύπρο μέσω δανεισμού των μετόχων της «Intelext LTD.», οι Μπάκος και Καϋμενάκης ως φυσικά πρόσωπα και ο  υπόδικος για κακούργημα και ελεύθερος με εγγύηση 500.000€ Αλέξανδρος Εξάρχου μέσω της «Starhol Holdings LTD.» που ανήκει σε εκείνον.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !