Τρίτη, Μαΐου 28, 2024

Δεύτερο απανωτό «χαστούκι» από την δικαιοσύνη για τον Ανδρέα Κονδύλη και οι 60.000 ευρώ που δεν θα πάρει! Απορρίφθηκε μια ακόμη αγωγή του δημάρχου Αλίμου σε βάρος του Άρη Σπίνου για δήθεν συκοφαντικά δημοσιεύματα. Είχε προηγηθεί η απόφαση 314/22. Τώρα ήρθε η 2307/23.


edolio5 team

Τα αστικά δικαστήρια δεν είναι αίθουσες δημοτικών συμβουλίων που με λεκτικές φαμφάρες ο δήμαρχος Αλίμου προσπαθεί να πείσει τους υπηκόους του ότι έχει δίκιο πάντα και σε όλα.

Την προηγούμενη Δευτέρα έγινε γνωστό ότι μια ακόμη αγωγή που είχε καταθέσει σε βάρος του δημοσιογράφου Άρη Σπίνου για δημοσιεύματα που δήθεν ήταν συκοφαντικά σε βάρος του, απορρίφθηκε καθ΄ ολοκληρία από το αρμόδιο δικαστήριο με την υπ' αριθμό απόφαση 2307/23 όπου ζητούσε 30.000 ευρώ. Το δικαστήριο δεν δέχθηκε κανέναν ισχυρισμό του Κονδύλη και δικαιολόγησε το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον ως καθήκον καταγραφής του ρεπορτάζ. Να θυμίσουμε ότι πριν λίγο καιρό είχε απορριφθεί επίσης μια ακόμη αγωγή σε βάρος του ίδιου δημοσιογράφου από το ίδιο πρόσωπο με την υπ' αριθμό απόφαση 314/22 (ζητούσε επίσης 30.000€) για την οποία όπως πληροφορηθήκαμε ο Κονδύλης άσκησε έφεση, ενώ για την πρώτη που αναφέραμε δεν το είχε πράξει ακόμα μέχρι την καταγραφή του ρεπορτάζ. Να σημειώσουμε ότι ο Κονδύλης έχει κάνει 3 αγωγές και 5 μηνύσεις σε βάρος του γνωστού δημοσιογράφου προκειμένου να μην ασχολείται δημοσιογραφικά μαζί του.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !