Αυτός είναι ο πάμπλουτος γόνος που καταγγέλλεται για ξυλοδαρμό! Κλοτσιές και μπουνιές ισχυρίζεται ότι «έφαγε» δημόσια από τον Χ.Τ. η έγκυος σύντροφος του! «Με χτυπούσε με μανία». Συνελήφθη με την διαδικασία του αυτοφώρου και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αρνούμενος το περιστατικό.



edolio5 team

Την 27χρονη εγκυμονούσα σύντροφό του φέρεται να ξυλοκόπησε ο γνωστός και γόνος επιχειρηματικής οικογένειας Χ.Τ.

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο το βράδυ, όταν το ζευγάρι - που είναι δυο χρόνια μαζί – πήγε για φαγητό και όπως κατήγγειλε η σύντροφός του, η οποία βρίσκεται στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, ο επιχειρηματίας ξεκίνησε να την χτυπά με μανία σε δημόσιο χώρο.

Η 27χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αφού διαπιστώθηκε πως τόσο η ίδια όσο και το μωρό της είναι καλά στην υγεία τους, πήρε εξιτήριο.


Την Κυριακή η αστυνομία συνέλαβε τον γνωστό επιχειρηματία, ο ίδιος οδηγήθηκε στην Ευελπίδων και εκεί του δόθηκε προθεσμία για να απολογηθεί στις 2 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες δικηγόρος του θύματος είναι ο Κ. Μπάκας. Όπως έγινε γνωστό μόλις ο επιχειρηματίας πληροφορήθηκε την μήνυση σε βάρος του υπέβαλε και αυτός μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση αρνούμενος το περιστατικό.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !