Τον γυροβολάγανε στα κανάλια για να «υμνεί τον Μωυσή» και τώρα τον πέταξαν στα σκουπίδια όπως ήταν αναμενόμενο! Ετοιμάζει κολοτούμπα με βρισίδια (ξέρει από αυτές) ο «Mr Offshore» επειδή δεν τον βάζει στο ευρωψηφοδέλτιο ο Μητσοτάκης και αυτογελοιοποιείται λέγοντας ότι θα κατέβει μόνος του. Η καταδίκη για τις σακούλες με το χρήμα που τον «έφαγε» και τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του edolio5.


edolio5 team

Τα πουλάκια που πετάνε δεξιά και αριστερά μας ενημερώνουν για τα γεγονότα πριν αυτά συμβούν. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ή αλλιώς κολοτούμπας ή «Mr Offshore» έχει αρχίσει να καταλαβαίνει ότι τον γελοιοποίησαν από το Μέγαρο Μαξίμου βάζοντας τον να λέει ότι ο Μητσοτάκης είναι ο καλύτερος πρωθυπουργός του αιώνα, λέει δεξιά και αριστερά για «αυτόνομη κάθοδο στις ευρωεκλογές» με συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο που θα φτιάξει, του υδραυλικού και της καθαρίστριας που του συντηρούν την βίλα, μεταξύ άλλων, αφού κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν έχει μείνει δίπλα του. Τώρα αρχίζει το γέλιο!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι ο μέγας ευεργέτης του Γιώργου Καρατζαφέρη. Είναι ο άνθρωπος που κυριολεκτικά τον έσωσε από μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση. Όπως είθισται να λέμε, τον «καθάρισε». Το ποινικό σκέλος με την αμετάκλητη καταδίκη για τις αδήλωτες Offshore με πολύμηνη φυλάκιση όπως έχει αποκαλύψει το edolio5 είχε και το αστικό μέρος όπου έπρεπε να επιστραφούν τα χρήματα που του είχαν δεσμευτεί. Μιλάμε για πολλά εκατομμύρια...

Είναι δυνατόν τώρα ο ευεργετημένος να στραφεί κατά του ευεργέτη του; Ο Καρατζαφέρης στην δύση της πολιτικής ξεφτισμένης και απαξιωμένης καριέρας του παίζει τον τελευταίο πολιτικό του εκβιασμό για να μπει στο ευρωψηφοδέλτιο αφού δεν μπόρεσε να μπει στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας όπως του είχε υποσχεθεί ο Δημητριάδης.

Φυσικά αυτό όχι μόνο είναι αδύνατο αλλά και οι πρόσφατες εξελίξεις με την Καϊλη και την γνωστή βαλίτσα γεμάτη δεσμίδες, είναι βέβαιο ότι θα θυμίσουν στο «κλίμα» της Ευρωβουλής την καταδίκη Καρατζαφέρη για οικονομικά ζητήματα κάτι που δεν θέλουν με τίποτα να συμβεί. Μάθαμε ότι οι συνεργάτες του Μητσοτάκη  μαζί με το «όχι» που του εισηγήθηκαν του έδωσαν και τα δημοσιεύματα του edolio5 περί αυτού. Τώρα σιγά - σιγά ο απαξιωμένος Καρατζαφέρης θα αρχίσει να κάνει κριτική στην κυβέρνηση, χωρίς όμως να ακουμπάει τον πρωθυπουργό για τον οποίον θα συνεχίσει να αφήνει σάλια επαίνων, περιμένοντας να χτυπήσει το τηλέφωνο που όμως δεν θα συμβεί ποτέ. Κάποιος να του εξηγήσει ότι πολιτικά είναι νεκρός και καιρός είναι να το πάρει χαμπάρι.