Η πτώση του Γρηγόρη και η κολοτούμπα του Γιώργη! Η συμφωνία Καρατζαφέρη με τον Δημητριάδη για το ψηφοδέλτιο επικρατείας που χάλασε και το "γλείψιμο" μέρα - νύχτα που έκανε στον Μητσοτάκη από το κανάλι του και τώρα τα μαζεύει.


Του Άρη Σπίνου

Ότι σας γράφουμε σε αυτό το ρεπορτάζ δεν επιδέχεται ουδέ μίαν αμφισβήτηση. Ο Καρατζαφέρης είχε συμφωνήσει με τον Γρηγόρη Δημητριάδη να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας. Είχαν δώσει και τα χέρια.  

Την "γέφυρα" 'έκανε γνωστός επιχειρηματίας που ασχολείται με κλινικές. Ήδη όσοι παρακολουθούσαν τις εκπομπές του Κυρ Γιώργη είναι προφανές ότι είχαν καταλάβει πως είχε αναγάγει τον Μητσοτάκη σε νέο Μέγα Αλέξανδρο. Τις τελευταίες μέρες όμως τα μηνύματα που έφτασαν στον άλλοτε συγκυβερνήτη του Σαμαρά με τον Βενιζέλο είναι άκρως απογοητευτικά για το αρχικό σχέδιο. Η "πτώση" του Δημητριάδη του δόθηκε ως επίσημη δικαιολογία ότι πλέον δεν μπορεί να περιμένει όσα του είχαν υποσχεθεί. Ο Καρατζαφέρης έχει όμως εκτεθεί τα μέγιστα υπέρ του Μητσοτάκη και τώρα προσπαθεί να κάνει τις μοναδικές κολοτούμπες που ξέρει με αφορμή δήθεν την απόφαση της κυβέρνησης περί της κηδείας του τέως Βασιλιά