Η νέα ομάδα των επίορκων της Κατεχάκη που παίρνει τα ηνία στην Greek Mafia και «έσφαξε στο γόνατο» τον «αμαρτωλό» Ταξίαρχο Δημήτρη Δάβαλο! Ο άνθρωπος του Γρηγόρη Δημητριάδη για «όλες τις δουλειές» στην ΕΛΑΣ, ανάμεσα στους «αποκεφαλισμένους» για τις ευθύνες της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσουρή.


Του Ειδικού Συνεργάτη 

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για ξεκαθάρισμα και σφαγή στο γόνατο του διοικητή ασφαλείας Δημήτρη Δάβαλου, ανθρώπου του Γρηγόρη Δημητριάδη για όλες τις δουλειές δεν θα μπορούσε να ήταν άλλη από τον θόρυβο των ευθυνών γύρω από την δολοφονία του άτυχου φιλάθλου της ΑΕΚ! Ο Δάβαλος γλίτωσε ελέω Δημητριάδη, την καρέκλα του, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν κακουργήματα σε βάρος του που διερευνούσε η δικαιοσύνη και δεν τόλμησε κανείς να τον αγγίξει από την θέση κλειδί που υπηρετούσε. Όλοι γνώριζαν όμως ότι οι μέρες του τελειώνουν και τα υπόγεια της Κατεχάκη έψαχναν την ευκαιρία.  Αποκεφαλισμός αξιωματικών, όποιοι νάνε, αφού αυτές τις ώρες ένα σκοτεινό παρασκήνιο αποποίησης ευθυνών, αλλά ταυτόχρονα και πισώπλατα μαχαιρώματα από ανώτατους αξιωματικούς για την ανέλιξη στην ηγεσία, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στην Κατεχάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο παρασκήνιο υπάρχουν ενορχηστρωτές από το παλαιό σύστημα διαφθοράς, που έχει ανανεωθεί αισθητά με την πλήρη κάλυψη της ανοχής της σημερινής ανίκανης φυσικής ηγεσίας που κυριολεκτικά γελάνε μαζί της. Ο δε αρχηγός της ΕΛΑΣ, Μαυρόπουλος δεν ασχολείται πλέον με τίποτα αφού γνωρίζει πως ότι αγγίζει καίει. Άχρωμος άκαπνος και άοσμος.

Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ γνώριζε τα πάντα αλλά η επιχειρησιακή ανικανότητα του δεν μπορούσε να αντιληφθεί το τι θα συμβεί. Για την πολιτική ηγεσία ούτε κουβέντα. Δεν καταλαβαίνουν πότε είναι βράδυ και πότε είναι μέρα. Το παρακράτος οργιάζει και δίνει «στεγνά» τους μη πρόθυμους με πλαστές δικαιολογίες ως ακατάλληλους. Για μια ακόμα φορά η καμόρα της Κατεχάκη οργιάζει. Νέα πρόσωπα έχουν ήδη ξεπηδήσει που παίρνουν τα ηνία στους ένστολους της Greek Mafia