Ένας «αντάρτης» του γλυκού νερού που τον κρατάνε με το Predator χειροπόδαρα! Απέσυρε την υποψηφιότητα του από την περιφέρεια Αττικής ο Πατούλης με αντάλλαγμα την ποινική ασυλία για τις εκατοντάδες απευθείας αναθέσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ που έχει κάνει. Το Colpo Grosso του 1 δις με τα εργοστάσια ανακύκλωσης σκουπιδιών στην Αττική, το «παιχνίδι» που έκανε με τον Μυτιλιναίο και η οργή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.


edolio5 team

Η αφορμή που περίμενε το Μέγαρο Μαξίμου για να καθαρίσει σαν αυγό τον Πατούλη  που είχε σηκώσει μύτη και έκανε δικό του παιχνίδι με τους πάντες και τα πάντα ήρθε από το κινητό τηλέφωνο της Μπίλι Τζόε όταν τράβηξε το ζεϊμπέκικο στο Ζάππειο. Όλα πλέον είχαν αρχίσει να δείχνουν το τέλος του Γιώργου των απευθείας αναθέσεων. Την αναγκαστική του απόφαση να μην κατέλθει ως υποψήφιος για περιφερειάρχης Αττικής στις εκλογές του Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο Γιώργος Πατούλης.

Συγκεκριμένα, ο νυν περιφερειάρχης η αλλιώς «Mr απευθείας αναθέσεις» ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής. 

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες το Μαξίμου συμφώνησε μαζί του προκειμένου να του παράσχει ποινική ασυλία στην ενδεχόμενη εισαγγελική έρευνα που θα ξεκινούσε ο Νίκος Χαρδαλιάς για τις απευθείας αναθέσεις που έχει κάνει αξίας δεκάδων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στην περιφέρεια αλλά και στις αυταπάγγελτες εισαγγελικές έρευνες που πλέον θα πάρουν τον δρόμο τους ύστερα από την απαίτηση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου για να κατατεθούν στην Βουλή όλες οι συμβάσεις των απευθείας αναθέσεων της περιφέρειας. Ο Πατούλης συμφώνησε αφού δεν ήταν πρόθυμος να περάσει τα επόμενα χρόνια της ζωής του στο εδώλιο ως κατηγορούμενος σε δεκάδες δίκες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν στο edolio5 ότι τις τελευταίες ώρες ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ, Γιάννης Αλαφούζος «έπαιξε τα ρέστα του» υπέρ του Πατούλη εκφράζοντας τα συμφέροντα του ομίλου Μυτιλιναίου με τον οποίο έκανε παιχνίδι ο νυν περιφερειάρχης προκειμένου να αναλάβει την διαχείριση των σκουπιδιών της Αττικής, έργο ύψους ενός δις ευρώ.

Ο διαγωνισμός αυτός αναβάλλεται συνεχώς. 

Στην παρούσα φάση οι διαγωνιστικές διαδικασίες βρίσκονται στο στάδιο αξιολόγησης από τις αρμόδιες Επιτροπές των αιτήσεων συμμετοχής που έχουν οριστεί από τον Πατούλη. Μετά την ολοκλήρωση του σταδίου ελέγχου των δικαιολογητικών θα εκκινήσει η διαδικασία του ανταγωνιστικού διαλόγου, ύστερα από αποστολή σχετικής πρόσκλησης σε όσους οικονομικούς φορείς προεπιλεγούν κατά την Α΄ φάση. 

Τα πέντε σχήματα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον στο διαγωνισμο είναι οι εξής εταιρείες.

1. ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ -

ΤΙΤΑΝ, ΕΡΓΟ ΜΕΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

2 ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ "MORE - ΑΒΑΞ - THALIS"

3. ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. - ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε.

4. "INTRAKAT"

5. ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε. – ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.

Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Πατούλης ήταν ανάμεσα στα πρόσωπα που βρισκόταν υπό πολύμηνη παρακολούθηση από το Predator, με ότι σημαίνει αυτό, σχετικά με το περιερχόμενο των συνομιλιών που βρίσκεται στα χέρια των εγκεφάλων Δημητριάδη και Λαβράνου και κατ επέκταση στον ηθικό αυτουργό που ήταν ο πρωθυπουργός.