Μάθημα αυτοεξευτελισμού στο Facebook με την υπογραφή Μυλωνάκη! Πανηγύριζε με τα exit poll που έδειχναν 2,5% την «Ελληνική Λύση» αλλά «λιποθύμησε» μόλις άκουσε το 4,45% και «κατάπιε» την ανάρτηση μαζί με την χολή του.

 

edolio5 team

Τι να σου κάνει και αυτός ο έρημος αφού έχασε το πέρα - δώθε στην κόκκινη μοκέτα και την γεμάτη τσέπη κάθε μήνα. Τώρα περιμένει πότε θα τον φωνάξει ο Βρυώνης στο Extra, κάθε 3 - 4 μήνες για να του δώσει χαρτζιλίκι. Μας έστειλαν αναγνώστες του edolio5 ανάρτηση που έκανε 3 λεπτά πριν τα Exit poll δουν το φως της δημοσιότητας στο Facebook. Έγραφε: 

«Για να καταλάβουν ορισμένα γατάκια πόσο δίκιο είχα. Κλάψτε τώρα μαζί με τον αυτοκράτορα σας. Η αλαζονεία και πολιτική παλιανθρωπιά πληρώνονται. Η θεία δίκη. Σε λίγο περισσότερα.»

Αυτό το σε λίγο όμως δεν ήρθε ποτέ! Λίγη ώρα μετά κατέβασε την ανάρτηση και προφανώς βάραγε το κεφάλι του στον τοίχο αφού κατάλαβε ότι αυτοεξευτελίστηκε βλέποντας το 4,45%.

 Αυτός που νόμιζε μέσα σε ένα μεγαλείο αλαζονείας και εγωπάθειας ότι είναι το κόμμα δικό του και θεωρούσε ότι με την απουσία του θα αφήσει πίσω του συντρίμμια. Πόσο δίκιο τελικά είχαν όπως αποδεικνύεται αυτοί που αποφάσισαν το οριστικό πολιτικό του τέλος. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα και ελέγχονται για την ακρίβεια τους λένε ότι κατά την διάρκεια της νύχτας επισκέφτηκε φαρμακείο και χτυπούσε το παραθύρι έκτακτης ανάγκης!