Τέλος καλό όλα καλά! Το τηλεφώνημα του εισαγγελέα Θεόδωρου Σακαλερόπουλου στο ΕΚΑΒ ύστερα από τροχαίο και το «αλαλούμ» που έγινε. Αλλού είπε ότι βρίσκεται και αλλού πήγε το ασθενοφόρο για να τον παραλάβει μετά από 3 ώρες.


edolio5 team

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά Θεόδωρος Σακελλαρόπουλος, ο οποίος έπεσε επίσης θύμα τροχαίου ατυχήματος την Πρωτομηνιά, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί σοβαρά.

Για αδιευκρίνιστη - μέχρι στιγμής αιτία - ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Πειραιά έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, στην περιοχή της Δάφνης, ενώ επέστρεφε στο σπίτι του από την Εισαγγελία Πειραιά, όπου υπηρετεί.

Το ΙΧ του εισαγγελέα σηκώθηκε στις 2 ρόδες και προσγειώθηκε σε
σταθμευμένο αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς ο ίδιος να τραυματιστεί σοβαρά.

Το κακό ήταν ότι, άργησε πολύ, να πάει το ασθενοφόρο, το οποίο κάλεσε ο ίδιος ο εισαγγελέας, καθώς από λάθος συννενόηση, όταν τηλεφώνησε και είπε "είμαι εισαγγελέας Πειραιά, τράκαρα και βρίσκομαι στο συγκεκριμένο σημείο", το 166 πήγε σε συνώνυμο δρόμο του Πειραιά και όχι της Δάφνης!

Τελικά το λάθος έγινε αντιληπτό και ο εισαγγελέας κ. Σακελλαρόπουλος μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου έλαβε πρώτες βοήθειες και πήγε στο σπίτι του, όπου και θα παραμείνει με αναρρωτική άδεια, μέχρι την Τρίτη 6 Ιουνίου.