Με την αναίδεια δεν κάνεις «καριέρα»! Η 36χρονη «Μαρία της αγένειας» που δίνει εξετάσεις στο Μαξίμου. Η επαγγελματική ανασφάλεια που έχει η Αναστασοπούλου και η «εξαφάνιση» της δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη που την ανέχεται με το ζόρι.


edolio5 team

Όταν προσπαθείς να επιβιώσεις επαγγελματικά για να φανείς ότι είσαι κάτι ξεχωριστό αντιμιλώντας με αγένεια σε έναν πολιτικό αρχηγό προκειμένου να γίνεις αρεστή στον πρωθυπουργό  τότε αυτό δημιουργεί αυτοκαταστροφή με σίγουρα αποτελέσματα.

Η παρουσιάστρια από το Διακοφτό, αποφάσισε να δείξει βασιλικότερη του βασιλέως στο Μαξίμου, όταν στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1 που ομολογουμένως επιδεικνύει σοβαρότητα και άψογη φιλοξενία στους πολιτικούς που βρίσκονται στο τραπέζι του, δέχτηκε σήμερα το πρωί Τρίτη 16/5 την παρουσία του πρόεδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, με αποτέλεσμα να την ανακαλέσει στην τάξη ο έμπειρος δημοσιογράφος. 

Η Μαρία Αναστασοπούλου εμφανώς ταραγμένη και μόνο από την παρουσία του Κυριάκου Βελόπουλου ανέκραξε «Δεν μπορεί να λέει ο κύριος Βελόπουλος ότι θέλει»!!! Ίσως θα έπρεπε να πάρει την άδεια της πριν πει κάτι! 

Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι η μεταγραφή του ANT1 που επένδυσε στο πρόσωπο της έχει αποτύχει πλήρως αφού η καθημερινή σύγκριση που έχει με τον έμπειρο και ευγενή Γιώργο Παπαδάκη δείχνουν τα «επαγγελματικά της προσόντα» ότι ζυγίστηκαν και βρέθηκαν ελλιποβαρής. 

Η μηδαμινή της προϋπηρεσία την οδηγεί σε σφάλματα που δυστυχώς όμως κηλιδώνουν μια εκπομπή που έχει αφήσει ιστορία στην Ελληνική τηλεόραση. Το μεγάλο γέλιο όμως θα πέσει μετά τις εκλογές όταν η 36χρονη Πατρινιά όπως μαθαίνουμε θα αναλάβει νέα εκπομπή με περιεχόμενο κοινωνικών θεμάτων που θα αναλύει δικαστικά και αστυνομικά τεκταινόμενα που ως γνωστόν δεν έχει καμία ιδέα και θεωρείται βέβαιο ότι θα πατώσει στα νούμερα τηλεθέασης και θα ξεσπάει στον φουκαρά τον Γιαννάκη.

Δείτε το βίντεο της αγένειας