Και οι ξανθιές έχουν δικαιώματα! Τα αμαρτωλά νιάτα και τα «αναστεναγμένα» βραχάκια. Η ψηλόκορμη «αντάρτισσα» που θέλει να γίνει δήμαρχος σε παραλιακό δήμο - φιλέτο της Αττικής. Τα χάλασε στην μοιρασιά με τον «αφέντη» στα μεροκάματα που μέχρι εχθές υπηρετούσε τυφλά και χωρίς ανάσα.

Του Άρη Σπίνου

Το τι θα δούμε και το τι θα ακούσουμε στην προεκλογική περίοδο κυρίως των δημοτικών εκλογών δεν θα έχει προηγούμενο. Από τώρα έχουν αρχίσει τα αλληλοκαρφώματα και οι έριδες!

Όπως πληροφορηθήκαμε μια κύρια που αποφάσισε να φύγει από τον συνδυασμό της και να ανακοινώσει την υποψηφιότητα της ως δήμαρχος, αφού τα έσπασε με τον τοπάρχη στο μοίρασμα των μεροκάματων που μέχρι εχθές ήταν συνεπής απέναντι της... φέρνει πολλά από το παρελθόν, στην πλάτη της  όπως λένε άσπονδοι φίλοι της. «Αν την ψήφιζαν τα βράχια που βρίσκονται πέριξ τους δήμου μας θα έβγαινε πρώτη με διάφορα.» Μας λένε πολλά και διάφορα που μερικά εξ αυτών δεν είναι μόνο πικάντικα αλλά και διαπλεκόμενα. Σήμερα η κυρία είναι καθώς πρέπει, ανεξάρτητα αν έχει τα μυαλά πάνω από το κεφάλι και φτύνει εκεί που έγλυφε. Της αρέσουν τα λούσα και η μεγάλη ζωή αλλά δεν αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που έρχονται και τα χτυπήματα που θα δεχτεί κάτω από την μέση. Εμείς δεν θα ακολουθήσουμε αυτή την τακτική γιατί αν γράψουμε ότι μας είπαν για εκείνη θα χρειαστούμε 10 βιβλία.