«Βαράει κανόνι» η εταιρεία κρεάτων «ΚΡΕ.ΚΑ»! Τα τραπεζικά χρέη 30.000.000 ευρώ που την «πνίγουν» και η θηλιά που της έβαλε στον λαιμό ο διαχειριστής των οφειλών της «do Value Greece». Οι εγκαταστάσεις στην αγορά του Ρέντη που θα γίνουν παλιοσίδερα.


Του Άρη Σπίνου

Μια ακόμη εταιρεία οδηγείται σε λουκέτο εξαιτίας των τραπεζικών χρεών της! Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν αμφισβητούνται η ΚΡΕ.ΚΑ Α.Ε έλαβε γραπτή ενημέρωση από την εταιρία “doValue Greece” η οποία διαχειρίζεται τα ληξιπρόθεσμα τραπεζικά δάνεια της Εταιρίας, όπου γνωστοποιήθηκε ότι δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις διαμόρφωσης και υποβολής πρότασης λύσης ρύθμισης ή οριστικής διευθέτησης των τραπεζικών οφειλών της Εταιρίας και ότι οι πιστώτριες τράπεζες επιφυλάσσονται να προχωρήσουν σε νομικές ενέργειες για την είσπραξη των απαιτήσεων τους. Με λίγα λόγια αν δεν πληρώσει... κλείνει! Τα χρέη ανέρχονται στα 30.000.000 ευρώ.

Το σύνολο του τραπεζικού δανεισμού της εταιρείας βρίσκεται υπό τη διαχείριση της doValue Hellas.
Όπως αναφέρεται στον ισολογισμό ε ΚΡΕΚΑ είχε πολλές επαφές με την ανωτέρω εταιρεία στο παρελθόν για ρύθμιση των οφειλών της και είχε καταθέσει σχετική πρόταση, ωστόσο την τελευταία διετία οι συζητήσεις για πιθανή ρύθμιση των οφειλών παρέμειναν στάσιμες.