Δεν θα υπάρξει 2η Κυριακή! Αναζητούν δοτό πρωθυπουργό οι 5 ολιγάρχες για να "κλειδώσει" οριστικά η συγκυβέρνηση Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ στις κάλπες που θα στηθούν 21 Μαϊου. Η "Κατερίνα" του Μαξίμου που ψάχνει "ορφανούς" βουλευτές, τα ανταλλάγματα και τα ραντεβού με τους αποστάτες. 25 Απριλίου διαλύεται η Βουλή.


Του Άρη Σπίνου 

Είναι αλήθεια ότι στο τέλος των γεγονότων αποδεικνύεται το αληθινό ρεπορτάζ. Συγκρατείστε αυτά που γράφουμε. Είναι απολύτως βέβαιο ότι η συγκυβέρνηση βρίσκεται προ των πυλών ύστερα από τις κάλπες που θα στηθούν 21 Μάϊου. Ισχυρά εγχώρια επιχειρηματικά συμφέροντα που εκφράζονται από 5 οικογένειες έχουν πείσει τον Μητσοτάκη ότι είναι αδύνατο να έχει αυτοδυναμία και θα πρέπει να συνηθίζει σιγά - σιγά ότι δεν θα είναι πρωθυπουργός μετά τις εκλογές. Τα ίδια συμφέροντα προωθούν  σε μια κυβερνητική συνεργασία το ΚΙΝΑΛ όπου θα έχει ρόλο συγκυβερνήτη ο Ανδρουλάκης.

Την ίδια ώρα στο Μαξίμου, όπου γίνεται μια ανακατάταξη εσωτερικών δυνάμεων και ισορροπιών, οι πληροφορίες λένε ότι κλείδωσε η 21η Μαΐου ως ημέρα διεξαγωγής των εθνικών εκλογών, καθώς επικράτησε η άποψη να μην οδηγηθεί ο κόσμος στις κάλπες ανήμερα της εορτής Κωνσταντίνου και Ελένης! 25 Απριλίου διαλύεται η Βουλή.

Όσον αφορά τώρα τα όσα συμβαίνουν στα άδυτα του Μαξίμου, παρά το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης παριστάνει τον εξαφανισμένο, λειτουργεί στο παρασκήνιο δίνοντας εντολές στην "Κατερίνα" για να συναντιέται και να καταγράφει "ορφανούς" πρόθυμους βουλευτές που θα συμμετέχουν στην νύχτα της αποστασίας φυσικά με τα ανάλογα ανταλάγματα.