Ανακάλεσε την μήνυση της σε βάρος του κατηγορούμενου πριν την "καμπάνα" του 5μελους εφετείου! Τα 6 χρόνια φυλάκισης για απάτη στον π. σύντροφο της ηθοποιού Άβας Γαλανοπούλου και τα 250.000 ευρώ που τις "έφαγε".


Του Άρη Σπίνου

Έπεσε η αυλαία στη δίκη της πολύκροτης υπόθεσης της Άβα Γαλανοπούλου με τον πρώην σύντροφό της. Οι δυο πλευρές οδηγήθηκαν σε συμβιβασμό, καθώς η ηθοποιός ανακάλεσε χθες τη μήνυσή κατά του επιχειρηματία, στο Πενταμελές Εφετείο Λάρισας, και έτσι αποφασίστηκε η παύση της δίωξης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βολιώτης επιχειρηματίας είχε καταδικαστεί τον Ιούλιο του 2018 σε ποινή φυλάκισης έξι ετών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για τρία χρόνια, από το Τριμελές Εφετείο Λάρισας, για το αδίκημα της απάτης.

Η υπόθεση αφορούσε ποσό ύψους 750.000 ευρώ, το οποίο ο καταδικασθείς φέρεται να είχε αποσπάσει από την παθούσα. Το πρωτόδικο δικαστήριο απεφάνθη πως ο καταδικασθείς θα πρέπει να επιστρέψει στην κ. Γαλανοπούλου το ποσό των 250.000 ευρώ.

Στην απολογία του ο Βολιώτης επιχειρηματίας είχε υποστηρίξει πως δεν την εξαπάτησε και πως της επέστρεψε από το 1 εκατομμύριο € ποσό 400.000 € και η ηθοποιός του έδωσε τα χρήματα στο πλαίσιο επιχειρηματικής διευκόλυνσης. Μάλιστα είχε ισχυριστεί πως η καταγγελία σε βάρος του έγινε, γιατί η ηθοποιός πληγώθηκε από τον χωρισμό τους.