Quiz για μυημένους! Το "κλουβί με τις τρελές", και η εντολή του "γυαλάκια τραπεζίτη"! "Οι προαγωγές και οι τοποθετήσεις σε υποκαταστήματα "φιλέτα" μόνο για τις δικές μας".


Του Άρη Σπίνου

Όταν αργά ή γρήγορα δουν το φως της δημοσιότητας στα ΜΜΕ οι καταγγελίες στην τράπεζα του γυαλάκια για τα όργια που γίνονται σε βάρος ανδρών και γυναικών, όταν εκβιάσουν για παραπάνω χρήματα διαφήμισης και δεν τα πάρουν, θα γίνει της κολάσεως. 

Επειδή στις μέρες μας κορυφαίο θέμα στην ειδησεογραφία έχει αναδειχθεί η σεξουαλική παρενόχληση στους εργασιακούς χώρους και ιδίως η κατάχρηση εξουσίας ομοφυλοφίλων που από τις θέσεις ισχύος που κατείχαν ασκούσαν ψυχολογική βία ή ακόμη και αποπλανούσαν υφιστάμενους τους είτε μέσω απειλών, είτε υποσχέσεων για εργασιακή ανέλιξη, διερωτώμαι αν τυχόν φαινόμενα τέτοια έχουν παρατηρηθεί σε μια συστημική τράπεζα που έχει επικεφαλής τον περιβόητο γυαλάκια όπως σας έχουμε ενημερώσει.

Ένα δήθεν τεχνοκρατικό αδερφάτο έχει μετατρέψει το πιστωτικό ίδρυμα σε «κλουβί με τις τρελές»!!!

Όποιος δεν είναι μέλος του «θιάσου» και δεν ταυτίζεται με τις διαθέσεις του πρωταγωνιστικού δίδυμου, τον τρώει το μαύρο σκοτάδι! Και εκτός από τα διαβόητα τρελά αγόρια του πάνω ορόφου, ισχυρός πόλος έχει αναδειχθεί και ο περίφημος «κουμπάρος» της παρέας,  όταν φυσικά δεν περιδιάβαινε το Ζάππειο για να συγχρωτίζεται με νεαρούς Αλβανούς τις απογευματινές και βραδινές ώρες!