Τώρα γελάμε! Ο πρώτος πού έτρεξε να πληρώσει σε ρούβλια την Gazprom ήταν ο κυρ Βαγγέλης! Τώρα παριστάνει τον Αμερικανόφιλο ο Μυτιλιναίος και κάνει προβλέψεις (ως νέος Πητ Παπαδάκος) από το 26 συνέδριο του Economist για το τι θα κάνει... ο Πούτιν!



Του Άρη Σπίνου

Είναι ρε παιδί μου σαν να λέμε ότι με λένε Μανώλη και θέλω να με φωνάζουν Παναγιώτη. Πες αυτό που είσαι, δείξει αυτό που έχεις χωρίς να φοβάσαι.

Ποτέ δεν καταλάβαμε τους νταήδες που έχουν τον σουγιά στην τσέπη αλλά έχει σκουριάσει αφού κάθε φορά που το χέρι που πάει να τον πιάσει είναι ιδρωμένο και σουγιάς δεν βλέπει ποτέ το φως του ήλιου. Δεν είναι κακό να είσαι Αμερικανόφιλος ή Ρωσόφιλος ή Πακιστανόφιλος. Θα πρέπει να αποφασίσει ο Βαγγέλης Μυτιλιναίος με ποια βάρκα θα πηγαίνει βόλτα τα εκατοντάδες εκατομμύρια που κερδίζει. Όταν η κυβέρνηση αποφάσισε να μην πληρώσει σε Ρούβλια όπως ζητούσε ο Πούτιν όσους θα αγόραζαν αέριο (λόγια να έχουμε να λέμε) ο κύριος Βαγγέλης ήταν από τους πρώτους που έτρεξε να προπληρώσει και μάλιστα 5 φορές την Ρωσική Gazprom! Το πρωί παριστάνει τον μέγιστο Αμερικανόφιλο και το βράδυ... ότι πει το Κρεμλίνο. Τώρα μαθαίνω ότι μένει σιγά - σιγά έξω από όλες τις δουλειές που μοιράζει το μέγαρο Μαξίμου και περιμένει στο πεζοδρόμιο μπας και μαζέψει ότι περισσέψει από το κοφίνι του Περιστέρη. Τον παρακολουθήσαμε στο 26ο συνέδριο του Economist να αεροφιλοσοφεί για το τι θα κάνει η Ρωσία και ο Πούτιν. Άστο Βαγγέλη δεν το έχεις !  Τελειώσαν οι εποχές που άλλαζαν οι νόμοι για να γίνουν τα κακουργήματα πλημμελήματα προς όφελος κάποιον.