Οι βαλίτσες που μοίρασε ο Κοντομηνάς για την "υπόθεση Αφρική"! Ο Τράγκας και τα "άλλα παιδιά" που έβγαλαν μεροκάματο. Το ραντεβού στο Kitchen Bar της παραλίας με την ασφαλίστρια που είχε τον φάκελο και οι εκπομπές "μηνύματα" και ο εκδότης που έμεινε με τον μουτζούρη στο χέρι.


Του Άρη Σπίνου

Πολλά πράγματα δεν γράφονται στην ώρα τους γιατί δεν πρέπει. Σήμερα Θα σας αποκαλύψω μια ιστορία με πρωταγωνιστή τον Τράγκα και τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά και μια ασφαλίστρια που με τον φάκελο "Αφρική" ανά χείρας πήρε βαλίτσα με πεντοχίλιαρα στην παραλιακή καφετέρια Kitchen Bar  από τα χέρια επιχειρηματία που είναι εν ζωή.

Κάποια εποχή πριν το 2013, ο Τράγκας άρχισε ξαφνικά ένα πρωί μέσω ενός Ραδιοφώνου που δούλευε τότε, να βρίζει τον Δημήτρη Κοντομηνά σχετικά με τις υποθέσεις της Γερμανίας και τη Νοτίου Αφρικής. Ήταν η υπόθεση με τα μαϊμού ασφαλιστήρια που είχαν πληρώσει 1000αδες ομογενείς Έλληνες. 


Ο Τράγκας λοιπόν άρχισε, με την στεντόρεια φωνή του, να λέει ότι θα ξεσκεπάσει την αλήθεια για τα εκατομμύριά που χάθηκαν από τους ομογενείς και τα καρπώθηκε τότε η Ιντεραμέρικαν, ο Κοντομηνάς και οι συνεργάτες του.

Η υπόθεση ήταν πασίγνωστη και μάλιστα είχε σχηματιστεί και πλούσια δικογραφία. Το ίδιο "ποίημα" έλεγε και εκδότης που σήμερα δεν είναι στην ζωή. Τον σχετικό φάκελο με τα στοιχεία είχε τροφοδοτήσει στους δημοσιογράφους μια ασφαλίστρια που εκβίαζε τον Κοντομηνά αλλά ο επιχειρηματίας δεν είχε τσιμπήσει!

Εκείνα τα χρόνια λέγεται ότι «οποίος ήθελε να “πιέσει” τον Κοντομηνά έγραφε για αυτή την ιστορία. (
Έτσι λοιπόν ο Τράγκας έκανε το κλασσικό κόλπο.

Χωρίς να «κάνει» κάποια αποκάλυψη άρχισε να φωνάζει.

ΜΕΤΑ από λίγη ώρα του τηλεφώνησε ο Κοντομηνάς και του είπε: «Γιώργο έλα να τα πούμε αύριο το πρωί.»



Πράγματι το επόμενο πρωί μετά την εκπομπή του (που συνέχιζε να φωνάζει, να βρίζει και να μιλάει για αποκαλύψεις για την μεγάλη απάτη του Κοντομηνά) στο CAFÉ EVEREST στην Λεωφόρο Κηφισίας στους Αμπελοκήπους (τώρα πια δεν υπάρχει) συναντήθηκαν οι δυο άνδρες.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Κοντομηνάς σε πηγή του edolio5 "του έδωσα μια τσάντα με 25 εκατομμύρια δραχμές.

Δεν έκανε τον κόπο ούτε να την ανοίξει.". Ο τράγκας έδωσε την τσάντα σε έναν συνεργάτη του που αποχώρησε και οι δυο τους ήπιαν ένα καφέ.”

Την επόμενη ημέρα ο Τράγκας φώναζε από την εκπομπή του:

“Κατόπιν ενδελεχούς έρευνας που έκαναν οι συνεργάτες μου (για 24 ώρες) καταλάβαμε ότι μας παραπλάνησαν, μας έδωσαν λάθος στοιχεία.

Ζητάω συγνώμη από τον Δημήτρη Κοντομηνά, που είναι καθαρός σαν τον καταρράκτη του Νιαγάρα». Όλες αυτές οι κασέτες με τις εκπομπές υπάρχουν στο αρχείο του edolio5. Ένας εκδότης που έμαθε ότι ο Τράγκας πήρε χοντρό μεροκάματο ανέβηκε στα κάγκελα και άρχισε με πρωτοσέλιδα να χτυπάει τον Κοντομηνά για την ίδια υπόθεση. Δεν ήξερε όμως ότι η πρωταγωνίστρια - ασφαλίστρια που ήταν η πηγή των πληροφοριών 2 μέρες πριν ξεκινήσουν τα πρωτοσέλιδα είχε συναντηθεί στο παραλιακό κέντρο Kitchen Bar και με την μεσολάβηση πολύ γνωστού επιχειρηματία που είναι εν ζωή είχε πάρει 12 εκατομμύρια δραχμές από σωματοφύλακα του Κοντομηνά που και αυτός είναι εν ζωή προκειμένου, να μην τροφοδοτεί με στοιχεία άλλους δημοσιογράφους. Ο εκδότης από αυτήν την υπόθεση δεν πήρε ούτε δραχμή τσακιστή. 
«