Όταν το "Bolivar" της Λεωφόρου Ποσειδώνος αυθαιρετεί και προκαλεί! "Αν τολμάει ο δήμαρχος ας μας κλείσει. Θα το πούμε καλά". "Όποιος θέλει να κοιμάται από τις 9 να φορέσει ωτοασπίδες"

Του Άρη Σπίνου

Σαν να γνωρίζουν ότι δεν τους κουνάει κανένας συμπεριφέρονται οι υπάλληλοι του Club Bolivar στην Λεωφόρο Ποσειδώνος. Από ποιον έχουν τέτοια διαβεβαίωση;

Τις τελευταίες μέρες που έχει γίνει γνωστό ότι η δημοτική αρχή Αλίμου προσπαθεί να βάλει μια τάξη στην ηχορύπανση της περιοχής, οι υπάλληλοι του συγκεκριμένου Club σε όποιον τους ρωτήσει: "τι θα γίνει με αυτήν την υπόθεση; " απαντούν σχεδόν μονολεκτικά. "Αν τολμάει ο δήμαρχος ας μας κλείσει"! Τι σημαίνει άραγε αυτό ; Γιατί ο δήμαρχος να φοβάται, σύμφωνα με αυτούς, να εφαρμόσει τον νόμο αν παραβιάζεται; Στο ίδιο μήκος σχήματος κινούνται και τα μηνύματα που γράφουν στο Facebook υπάλληλοι και συνεργάτες του συγκεκριμένου club. "Όποιος θέλει να κοιμάται από τις 9 να φορέσει ωτοασπίδες". "Αν ήθελαν ησυχία να μην έμεναν δίπλα στην παραλία" Κανείς δεν ξέρει βέβαια αν η συμπεριφορά αυτή είναι σε γνώση των ιδιοκτητών του Club, αν παροτρύνεται από αυτούς ή αν οι υπάλληλοι παριστάνουν τους σερίφηδες. Το μέλλον θα δείξει αν τα συγκεκριμένα άτομα έχουν δίκιο ως προς την ενδεχόμενη ατολμία του δημάρχου, αν και όταν χρειαστεί να επιβάλει τον νόμο.