Συγκέντρωνε πορνογραφικό υλικό με "πρωταγωνιστές" παιδιά 3 ετών επί 20 χρόνια! Συνελήφθη 43χρονος υπάλληλος Super Market. Η μεγαλύτερη υπόθεση συλλογής αρχείων παιδικής πορνογραφίας στην Ελλάδα.


edolio5 team

Σοκάρει η αποκάλυψη ότι 43χρονος άνδρας στη Δράμα είχε στην κατοχή του 2,5 εκατομμύρια αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο άνδρας, υπάλληλος σούπερ μάρκετ, συνελήφθη από τις Αρχές και προφυλακίστηκε, καθώς πρόκειται για τη μεγαλύτερη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας σε ό,τι αφορά την ποσότητα των αρχείων.

Αστυνομικές πηγές επισημαίνουν ότι ο δράστης συνελήφθη στις 6 Ιουνίου και προφυλακίστηκε την ίδια ημέρα, μετά από σύμφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, συγκλονίζει το ότι ο δράστης είχε ξεκινήσει να συγκεντρώνει πορνογραφικό υλικό πριν από 20 χρόνια. Μάλιστα, το περιεχόμενο αφορούσε παιδιά ηλικίας από 3 ετών και πάνω.

Τα στοιχεία που οδήγησαν τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε περαιτέρω έρευνα προήλθαν από τη Europol, στο πλαίσιο επιχείρησης στο σκοτεινό διαδίκτυο (Darknet) που πραγματοποίησαν οι γαλλικές αρχές στην αρχή του περασμένου έτους.

Ο συλληφθείς ζούσε στο πατρικό του σπίτι στη Δράμα, ενώ παραμένει άγνωστο αν κέρδιζε χρήματα από το υλικό που είχε στην κατοχή του, κάτι που θα διαπιστωθεί, καθώς ο ανακριτής αναμένεται να διατάξει άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών του.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή, ενώ τα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση.