"Σεισμός" στο εφετείο από το δημοσίευμα του edolio5 για το "μακρυχέρι υπάλληλο". Η μήνυση από τον ενδιαφερόμενο, η αυτεπάγγελτη έρευνα της εισαγγελίας και τα βαριά ποινικά αδικήματα που εξετάζονται. Η δικογραφία που "καίει" πασίγνωστο εφοπλιστή και η υπεξαίρεση των 5.000.000 ευρώ.

edolio5 team

Ήταν πέρα από βέβαιο ότι τα αντανακλαστικά της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου θα λειτουργούσαν για μια ακόμα φορά με ταχύτητα φωτός, αναφορικά με το δημοσίευμα του edolio5 στις 12/02/2022 με τίτλο:


Ο "μακρυχέρης" υπάλληλος του εφετείου και η δικογραφία με κατηγορούμενο πασίγνωστο εφοπλιστή που όδευε για πολτοποίηση ... πριν εκδικαστεί στις 11 Μάϊου ! Ο καυγάς, το τηλεφώνημα στο edolio5 και το κουκούλωμα ενός παραδικαστικού σκανδάλου!

Εκτός όμως από την αυτεπάγγελτη έρευνα της εισαγγελίας, που αυτό τον σκοπό είχε το δημοσίευμα για να εξακριβωθεί το Αληθές ή όχι των πληροφοριών που περιήλθαν στην αντίληψη μας, κατάτεθηκε ακόμα μια μήνυση από τον Δ.Β. ο οποίος είδε πως το δημοσίευμα αφορά δική του υπόθεση όπου είναι μηνυτής σε βάρος τριών προσώπων μεταξύ τον οποίων και ένας πασίγνωστος επιχειρηματίας που παρά το βαρύ επίθετο του, σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 δεν έχει καμία απολύτως επιχειρηματική συγγένεια με τον όμιλο - κολοσσό της ευρύτερης οικογένειας. Σύμφωνα με την μήνυση του ανθρώπου που "είδε" στο δημοσίευμα μας την δική του υπόθεση ζητά από τον εισαγγελέα που θα χρεωθεί την δικογραφία να κληθεί ως μάρτυρας και ο διευθυντής του edolio5, όπως αναφέρει σε αυτήν, προκειμένου να εισφέρει ότι γνωρίζει. Είναι αυτονόητο ότι εφόσον κληθούμε θα είμαστε παρόντες. Καλό θα είναι από τώρα κάποιοι να αρχίζουν... να χάνουν τον ύπνο τους! Λεπτομέρειες της διαμάχης στην κύρια δικογραφία δεν θα αναφέρουμε αφού αυτή θα κριθεί στις 11 Μάϊου στο Β' Τριμελές εφετείο Αθηνών όπου θα εκδικαστεί μετά από πολλά χρόνια, σε πρώτο βαθμό και λίγο πριν την παραγραφή της.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται