Απαγωγή Γιώργου Κυπαρίσση! "Δεν μας λέει την αλήθεια η οικογένεια του" λέει στο edolio5 ερευνητής της ασφάλειας που ασχολείται με την υπόθεση. "Επαγγελματικά χρέη ή προσωπικές διαφορές η αιτία της απαγωγής" επιμένει η ίδια πηγή. Τα "λάθη" των απαγωγέων και ο πυροβολισμός στην επιχείρηση.


Του Άρη Σπίνου

Ως απαγωγή ερευνάται πλέον και επισήμως από την Ελληνική Αστυνομία η υπόθεση εξαφάνισης του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της απαγωγής του 40χρονου επιχειρηματία βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με τους αστυνομικούς να εξετάζουν ήδη υλικό από κάμερες και στίγματα κινητών τηλεφώνων.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν λάβει καταθέσεις από πρόσωπα του συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος του επιχειρηματία. Όπως τονίζει όμως στο edolio5 ερευνητής της υπόθεσης "δεν μας λέει την αλήθεια η οικογένεια του με συνέπεια να χάνουμε πολύτιμο χρόνο".

Όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια του επιχειρηματία έλαβε τηλεφώνημα από τους δράστες όπως είπε ο αδερφός του οι οποίοι και ζήτησαν λύτρα ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο οι απαγωγείς έστειλαν στην οικογένεια και φωτογραφία του 40χρονου, ο οποίος είναι υπό κράτηση σε άγνωστο σημείο, ενώ ζήτησαν να μην εμπλακεί η αστυνομία. Το γεγονός αυτό η αστυνομία το χαρακτηρίζει ιδιαίτερα ριψοκίνδυνο από τους απαγωγείς κάτι που την οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι ερασιτέχνες. Αυτό όμως είναι ακόμα πιο επικίνδυνο αφού δεν γνωρίζουν την τέχνη της απαγωγής και ενδεχομένος να φοβηθούν κάτι που θα αποβεί μοιραίο για τον απαχθέντα. 

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης, που δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου απήχθη τα ξημερώματα της Τετάρτης λίγη ώρα αφότου είχε ολοκληρώσει βραδινή του έξοδο για φαγητό.

Σχετικό ρεπορτάζ 

Απήγαγαν τον Τσιγγάνο, "βασιλιά των ανταλλακτικών" Γιώργο Κυπαρίσση! Η ληστεία πριν λίγο καιρό στην επιχείρηση του και η απαγωγή του στενού του συνεργάτη Ηλία Μπάνη τον περασμένο Οκτώβριο που τον "σήκωσαν" έξω από το σπίτι του και βρέθηκε ποτέ.