Συγκλονιστικές καταγγελίες του "γαλάζιου" Δημάρχου Κωνσταντέλλου για απευθείας αναθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων από τον Πατούλη! "Έχουν τινάξει την μπάνγκα στον αέρα". Ένα βίντεο - φωτιά για τον εισαγγελέα!


Του Άρη Σπίνου

Σε αποκαλύψεις που πρέπει να παρέμβει ο εισαγγελέας προχώρησε ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, στην Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων της Αττικής αναφορικά με τα έργα και τις ημέρες του Γιώργου Πατούλη.

Ο «γαλάζιος» δήμαρχος επί 40 λεπτά παρουσίασε στοιχεία και αριθμούς για τα έργα και τις ημέρες της Διοίκησης Πατούλη για μια σειρά από απευθείας αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ που γεννάνε πάρα πολλά ερωτήματα.

Μάλιστα ο δήμαρχος χρησιμοποίησε την έκφραση έχουν «τινάξει την μπάνκα στον αέρα» στον ΕΔΣΝΑ για να δείξει το τεράστιο μέγεθος της σπατάλης τον λογαριασμό της οποίας θα κληθούν να τον πληρώσουν οι δημότες όλοι της Αττικής.

Ο  Κωνσταντέλλος υποστηρίζει ότι έχουν παραβιαστεί βασικές αρχές της Διαφάνειας και της χρηστής δημοσιονομικής διαχείρισης από την περιφερειακή αρχή Πατούλη.