Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει τον λόγο! Η αξιοπρέπεια της δικαιοσύνης και η φωτογραφία του αξύριστου υπόδικου Φουρθιώτη λίγες ώρες πριν την δίκη! Θα "φάει αμάσητο" το δικαστήριο ότι ο κατηγορούμενος είναι κατάκοιτος, δίνοντας 8η αναβολή (!) ή θα στείλει στο ΚΑΤ Ιατροδικαστή όπως οφείλει;


Του Άρη Σπίνου

Είναι ήδη γνωστό ότι την Δευτέρα 18/Οκτωβρίου στο Δ' Μονομελές εφετείο Κακουργημάτων στην Αίθουσα Δ70Δ έχει προσδιοριστεί να εκδικαστεί η υπόθεση με κατηγορούμενο τον Μένιο Φουρθιώτη υπόδικο για βαριά κακουργήματα και για άλλη υπόθεση! Είναι επίσης γνωστό ότι οι δικηγόροι του τηλεπωλητή θα "παίξουν τα ρέστα" τους για μια ακόμα αναβολή της υπόθεσης, την 8η κατά σειρά (!) αφού και ο ίδιος φρόντισε να δημοσιεύσει φωτογραφία την ώρα που κοιμάται στο "κρεβάτι του πόνου" με δακρύβρεχτο κείμενο  που έλεγε ότι πρέπει να μείνει ακίνητος τουλάχιστον για 3 μήνες! 

Ακόμη όμως και αν δεν το καταφέρουν αυτό, και η υπόθεση εκδικαστεί κανονικά, ο Φουρθιώτης έχει φροντίσει να παραμείνει στο μονόκλινο του ΚΑΤ και όχι να πάει στην φυλακή ξανά εάν καταδικαστεί!

Το ζήτημα είναι τι θα κάνει η δικαιοσύνη για να προστατέψει την αξιοπρέπεια της και να μην γίνει περίγελος... ενός Μένιου! Θα διατάξει η έδρας του δικαστηρίου να επισκεφτεί Ιατροδικαστής τον ασθενή, όπως δηλώνει ο ίδιος, προκειμένου να έχει σαφή εικόνα της καταστάσεως του; Μήπως τελικά τα όσα λέγονται για ευνοϊκή μεταχείριση του υπόδικου τηλεπωητή, με δάχτυλο της κυβέρνησης αληθεύουν; Θα μάθουμε όταν εκφωνηθεί η αυριανή υπόθεση.