Αυτός είναι ο Αλβανός που εκτέλεσαν με σφαίρα στο κεφάλι έξω από το μαγαζί του στον Άγιο Παντελεήμονα! Ιδιοκτήτης καφετέριας και "μασατζιδίκων" ήταν ο 38χρονος Κέλι! Στην μαφία που ελέγχει την μαστροπεία στην Αθήνα ψάχνει η ασφάλεια τους δολοφόνους!


Του Άρη Σπίνου

Ιδιοκτήτης καφετέριας και "μασατζίδικων" ήταν ο 38χρονος Αλβανός Κέλι , που έπεσε θύμα μαφιόζικης δολοφονίας, το βράδυ της Κυριακής, στον Άγιο Παντελεήμονα Αττικής.

Οι αστυνομικές αρχές ήδη ξεψαχνίζουν το παρελθόν και τις δραστηριότητες του άνδρα, προκειμένου να φτάσουν τόσο στους δύο φυσικούς αυτουργούς της εκτέλεσης, όσο και στον ηθικό αυτουργό που έδωσε την εντολή. Άλλωστε οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Ο 39χρονος Κέλι ήταν ιδιοκτήτης ενός καφέ-μπαρ με ναργιλέδες, ενώ διέθετε και ροζ στούντιο σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ο 39χρονος δέχτηκε τέσσερις σφαίρες στο κεφάλι και την κοιλιά με 9αρι πιστόλι ενώ βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο καφετέριας, στην οδό Λιοσίων. Ασθενοφόρο που τον παρέλαβε τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου υπέκυψε στα τραύματά του. Οι δράστες επέβαιναν σε ένα λευκό Toyota Yaris.