Άνεργη θα έμενε ; Σε διευθυντική θέση της πολυεθνικής CVC που αγοράζει ότι πετάει και κολυμπάει στην Ελλάδα έπιασε δουλειά η 23χρονη κόρη του πρωθυπουργού, Σοφία Μητσοτάκη!


Του Άρη Σπίνου

Ευχόμαστε να έχει  η κοπέλα μια καλή καριέρα! Λίγους μόλις μήνες μετά την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής που κατέστησε το κερδοσκοπικό fund κυρίαρχο της ελληνικής αγοράς σε ιδιωτική υγεία και ασφάλιση, ο επενδυτικός κολοσσός CVC Capital Partners, με έδρα το Λουξεμβούργο, προσέλαβε σαν investors relation manager την κόρη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Σοφία, στα κεντρικά γραφεία της στο Λονδίνο με υψηλότατες αμοιβές.

Η πληροφορία επιβεβαιώνεται απόλυτα και από την ίδια τη Σοφία Μητσοτάκη, μέσω του προφίλ της στον επαγγελματικό ιστότοπο Linkedin.

Το να επενδύει στη χώρα μας ένα hedge fund που αγοράζει κοψοχρονιά  ασφαλιστικές εταιρείες, νοσοκομεία και ότι άλλο βρίσκει μπροστά της, το να  προσλαμβάνει την κόρη του πρωθυπουργού που, μέσω του Τ.Χ.Σ., έδωσε την έγκριση για πολλές από αυτές τις εξαγορές δημιουργεί ερώτημα ως προς την ηθική αυτής της πράξεως! Νόμιμο είναι. Ηθικό είναι ; Να θυμίσουμε πάντως πως η 23χρονη, Σοφία μόλις τελείωσε τις σπουδές της είχε  βρει δουλειά σε μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου. Πρόκειται για την Goldman Sachs. Προφανώς τώρα βρήκε κάτι καλύτερο!