Συμπλοκή στο Πέραμα: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση – Ποιος ήταν ο 20χρονος Ρομά - Γιατί δεν μπορεί να αποκαλυφθεί ποιος αστυνομικός τον πυροβόλησε θανάσιμα!


edolio5 team 

Φως στις συνθήκες θανάτου του 20χρονου Ρομά στη συμπλοκή στο Πέραμα φέρνει η ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας. Σύμφωνα με τα δεδομένα, φέρει δύο διαμπερή τραύματα και ο θάνατός του υπήρξε ακαριαίος.

Την εξέταση διενήργησε ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, σημείωσε ότι το θύμα έφερε «δυο διαμπερή τραύματα, το ένα στο θώρακα ψηλά στον πνεύμονα που βγήκε από την πίσω μεριά και το άλλο δεξιά στην κοιλιακή χώρα που δεν έπληξε ζωτικά όργανα. Και άρα το θανατηφόρο ήταν στον θώρακα. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος».

Αναφορικά με την απόσταση από την οποία πυροβολήθηκε ο νεαρός, ο κ. Μπογιόκας διαπίστωσε πως ο 20χρονος δέχθηκε πυρά από μακριά, πέραν των τριών – τεσσάρων μέτρων. Τα στοιχεία της πύλης εισόδου δείχνουν ότι δεν πυροβολήθηκε εξ’ επαφής και από κοντινή απόσταση. Επιπλέον, το θύμα βρέθηκε πεσμένο στην άσφαλτο, στην αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου, στην μπροστινή πόρτα. 

Όπως αναφερόταν το γεγονός ότι τα τραύματα είναι διαμπερή σημαίνει ότι δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί το όπλο ή τα όπλα από τα οποία εβλήθησαν οι σφαίρες που έκοψαν το νήμα της ζωής του 20χρονου Ρομά, με δεδομένο ότι έχουν πυροβολήσει όλοι οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί.

Ο 20χρονος είχε απασχολήσει τις αρχές καθώς ήταν σεσημασμένος για κλοπές. Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, φίλοι του κάνουν συνεχώς αναρτήσεις στα social media με φωτογραφίες και βίντεο αφιερωμένα σε αυτόν.