Έδωσαν γραμμή στα συστημικά ΜΜΕ να μην πουν λέξη! Ενημερώθηκε η κυβέρνηση από την Ε.Υ.Π. και την κρατική ασφάλεια ότι πίσω από τις πυρκαγιές σε Ηλεία και Βαρυμπόμπη υπάρχει σχέδιο εμπρηστών. Ο υβριδικός πόλεμος σε βάρος της πατρίδας μας είναι σε εξέλιξη! Γιατί το κρύβουν;


Του Άρη Σπίνου

Έδωσαν γραμμή στα ΜΜΕ να μην πουν λέξη! Για να ξέρετε τι ακριβώς συμβαίνει σας ενημερώνω εγκύρως, ότι οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες έχουν βάσιμες αποδείξεις ότι οι μεγάλες πυρκαγιές στη Βαρυμπόμπη και στην Ηλεία προέρχονται από εμπρησμούς. Ενημερώθηκε επίσημα το γραφείο του πρωθυπουργού αφού ως γνωστών η Ε.Υ.Π. υπάγεται στην εποπτεία του Μεγάρου Μαξίμου. 

Αν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις τότε βρισκόμαστε μπροστά σε ένα οργανωμένο σχέδιο από σκοτεινούς μηχανισμούς, που έχει στόχο την αποσταθεροποίηση της χώρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φωτιές στην Ηλεία ξέσπασαν ταυτόχρονα σε επτά διαφορετικά μέτωπα.

Το ίδιο συνέβη και στη Βαρυμπόμπη.

Σχετικό ρεπορτάζ

Σχέδιο "επαγγελματιών εμπρηστών" καίει την Ελλάδα από άκρη σε άκρη! Πράκτορες υπηρεσιών με Έλληνες επιχειρηματίες γεμίζουν αποκαΐδια την πατρίδα μας! Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Βελόπουλου στην ΕΡΤ1 για ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά πάρκα που ξεφυτρώνουν μόλις σβήνουν οι φωτιές... με υπογραφή Σακελαροπούλου. (ΒΙΝΤΕΟ)