Η "επιτυχία"... μιας γελοιότητας! Τον έψαχναν σε 4 χώρες και ο Παππάς κρυβόταν 9 μήνες σε διαμερίσματα στην Αττική. Πριν 10 μέρες πήγε στην 52χρονη φίλη του στου Ζωγράφου, άρρωστος και άφραγκος. Η "μισή" Χρυσή Αυγή ήξερε που ήταν και οι "στρατηγοί της πλάκας"... ροχάλιζαν!


Του Άρη Σπίνου

Άντε πάλι τα ίδια! Η μεγάλη "επιτυχία" της ΕΛ.ΑΣ.! Άρχισαν από το πρωί τα ΜΜΕ να μας "πνίγουν" για την σύλληψη του Χρήστου Παππά. Επί της ουσίας πρόκειται για ένα φιάσκο. Ο Παππάς μην μαθημένος σε περιβάλλον φυγοδικίας και σε κανόνες συνομωσίας όπως και η φίλη του που τον φιλοξενούσε, μιλούσαν με δεκάδες άτομα. Ήταν αυτονόητο ότι κάποια στιγμή θα έφταναν στα ίχνη του. Πριν μια εβδομάδα όταν έφτασε η πληροφορία στην ΕΛ.ΑΣ. δεν την πίστεψε κανένας. Όλοι θεωρούσαν ότι ο Χρήστος Παππάς βρίσκεται στο εξωτερικό. Για τέτοια σαΐνια μιλάμε.

Το σπίτι της στου Ζωγράφου τέθηκε τελικά σε παρακολούθηση όπως επίσης και η καθημερινότητα της γυναίκας. Στο σπίτι αυτό πήγε πριν 10 μέρες! Η γυναίκα "μιλούσε" πολύ. Ο Παππάς είχε φιλοξενηθεί σε τουλάχιστον 4 σπίτια αλλά η χειροτέρευση της υγείας του χρειάζονταν ένα άνθρωπο συνέχεια δίπλα του. Αυτός ήταν και ο λόγος που κατέφυγε στο διαμέρισμα στου Ζωγράφου. Όλα τα υπόλοιπα ήταν πλέον αυτονόητα.

Να σημειώσουμε ότι ο Παππάς χρίζει άμεσης ιατρικής βοήθειας λόγο έντονων αναπνευστικών προβλημάτων.

Σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών στο Εφετείο ο Χρήστος Παππάς, ενώ στη συνέχεια πήρε τον δρόμο για τις φυλακές Δομοκού, όπου βρίσκονται όλοι οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής, πλην του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, που βρίσκεται στο Μαλανδρίνο μαζί με τον δολοφόνο του Παύλου Φύσσα, Γιώργο Ρουπακιά.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής έχει καταδικαστεί σε ποινή κάθειρξης 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.