Ο χυδαίος πόλεμος στους Δημάρχους Κωσταντέλο, Κωσταντάτο και Ανδρούτσου... από συνάδελφο τους! Το Site της λάσπης, η "μπροστινή ιδιοκτήτρια" και οι καταδίκες του παρελθόντος για συκοφαντική δυσφήμηση.

Του Άρη Σπίνου

Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι το τάδε ή το δείνα site που γράφουν δημοσιογράφοι εκφράζουν την μια ή την άλλη γνώμη. Τώρα μαθαίνουμε τα νέα ήθη και την νέα συμπεριφορά της αυτοδιοίκησης.

Τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει πολλές καταγγελίες στο edolio5 που αφορούν ένα site που ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση και διευθύνετε ουσιαστικά από έναν δήμαρχο! Μάλιστα ο ίδιος από το γραφείο του, γράφει τα περισσότερα ρεπορτάζ. Κυρίως όμως γράφει αυτά που είναι χυδαία λιβελλογραφήματα σε βάρος των δημάρχων Αργυρούπολης και Βουλιαγμένης. Κατά καιρούς μπαίνει στο στόχαστρο του και η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου. Μέχρι πριν λίγο καιρό ως υπεύθυνος στο site ήταν ένας καταξιωμένος και έμπειρος δημοσιογράφος, άλλα ο ταλαίπωρος δεν άντεξε τις μηνύσεις και τις αγωγές που του έκαναν και πρέπει να πληρώσει. Έτσι όπως μας είπαν, ο δήμαρχος έβαλε μια κοπελίτσα "μπροστινή" και ο δημοσιογράφος ανέλαβε έμμισθος σύμβουλος του. Αν με ρωτάτε γιατί ο Τοπάρχης - ιδιοκτήτης του Site χτυπάει τους συναδέλφους του, η απάντηση είναι λίγο δύσκολη!  Από την μία βρίσκεται η ιδιομορφία του χαρακτήρα του που οφείλεται στις "ιδιαίτερες" προτιμήσεις που έχει και από την άλλη νομίζει ότι είναι ο Μέγας δούκας του Ενδιβούργου που μάλιστα φιλοδοξεί να γίνει και βουλευτής. Προς το παρόν ας ετοιμάζεται για το εδώλιο με έναν καλό δικηγόρο για το κακούργημα που θα του χτυπήσει την πόρτα.