Κατά συρροή βιαστής και “γνώριμος” της ΕΛΑΣ ο 35χρονος που βίασε την καθαρίστρια – Αποφυλακίστηκε με το νόμο Παρασκευόπουλου - Είχε φυλακιστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας.


edolio5 team 

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του  βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα καθώς η γυναίκα πήγε για το μεροκάματο και κατέληξε να βιώνει στιγμές φρίκης στα χέρια του βιαστή – βασανιστή της. Ο δράστης την άρπαξε κυριολεκτικά και την έβαλε μέσα στο σπίτι “κολαστήριο” όπου εκτόνωνε για ώρες τις αρρωστημένες του ορέξεις

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο δράστης του φερόμενου βιασμού και ξυλοδαρμού της καθαρίστριας είναι ένας άνδρας 35 ετών, Βουλγαρικής καταγωγής ο οποίος μάλιστα έχει ποινικό παρελθόν και είναι “γνώριμος” της αστυνομίας.

Συγκριμένα πρόκειται για κατά συρροήν βιαστή που το 2015 είχε συλληφθεί στο κέντρο της Αθήνας και είχε καταδικαστεί για τον βιασμό μίας φοιτήτριας. Οδηγήθηκε στη φυλακή και αποφυλακίστηκε το 2020 με τον νόμο Παρασκευόπουλου

Μάλιστα σύμφωνα με την αστυνομία ο 35χρονος δεν είναι μόνο βιαστής αλλά έχει κατηγορηθεί και φυλακιστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας.