Στο "απόλυτο μηδέν" οι έρευνες για τους δολοφόνους της Καρολάιν! "Η υπόθεση θεωρείται πολύ δύσκολη" λέει στο edolio5 ερευνητής της ασφάλειας.


edolio5 team 

Μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια αναλύονται τα δεδομένα από την Ελληνική Αστυνομία, η οποία προσπαθεί να φτάσει στα ίχνη των τριών ατόμων που δολοφόνησαν την 20χρονη Καρολάιν στο σπίτι της, στα Γλυκά Νερά, χωρίς όμως μέχρι τώρα να υπάρχουν έστω και ενδείξεις για την ταυτοποίηση τους. 

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκονται τα κινητά τηλέφωνα των δραστών, τα οποία οι αστυνομικοί θεωρούν ότι είχαν μαζί τους την ώρα που έμπαιναν στο σπίτι της οικογένειας. Για το λόγο αυτό, αναζητούν το σήμα τους από τις κεραίες που καλύπτουν την περιοχή των Γλυκών Νερών. Την ίδια στιγμή, ελέγχουν όλες τις κάμερες ασφαλείας που έχουν τοποθετηθεί σε σπίτια και καταστήματα της περιοχής, για να εντοπίσουν ύποπτες κινήσεις. Στο μικροσκόπιο βρίσκεται βίντεο, στο οποίο φαίνονται κάποια άτομα που δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει καταλήξει σε κάποια ισχνά συμπεράσματα για το που πρέπει να επικεντρωθούν οι έρευνες, αφού μελέτησε περίπου 300 υποθέσεις βίαιων ληστειών. Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. ξεχώρισαν λίγες περισσότερες από 10, στις οποίες συμμετείχαν περίπου 30 άτομα. Άμεσα θα δουν πόσοι από αυτούς βρίσκονται ακόμα στη φυλακή, ενώ οι υπόλοιποι θα εξεταστούν για να διακριβωθεί αν έχουν άλλοθι για το που βρίσκονταν από τις 3 έως τις 6.30 το πρωί της Τρίτης.

Οι αρχές εκτιμούν ο δράστης που σκότωσε την 20χρονη στο δωμάτιο της έχει ύψος περίπου 1,70 και είναι ευτραφής. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν κατάφερε να δει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, παρά το γεγονός ότι φορούσε μπαλακλάβα. Τον περιέγραψε ως άτομο ηλικίας περίπου 30 χρονών και μελαμψό.

Σύμφωνα με την κατάθεση του 32χρονου πιλότου, οι άλλοι δύο δράστες ήταν ψηλοί, αδύνατοι και μαυροντυμένοι. Ο ένας κρατούσε ασημένιο περίστροφο και ο άλλος ένα μαύρο πιστόλι.