Συνεχίζει να ξεφτιλίζει το κράτος ο Φουρθιώτης! Του παραχώρησαν δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο, ατομικό κελί και ειδική διατροφή. Στο τέλος θα του ζητήσει και συγνώμη ο Μητσοτάκης!


Του Άρη Σπίνου

Η ξεφτίλα του κράτος δεν έχει τέλος. Δεκτά έκανε τα παράλογα  αιτήματα του Μένιου Φουρθιώτη το δικαστικό συμβούλιο της φυλακής. Ο τηλεπαρουσιαστής, θα ακολουθεί δική του διατροφή στο κελί του στον Κορυδαλλό.

Συγκεκριμένα το συμβούλιο προφανώς με άνωθεν παρέμβαση, άναψε το πράσινο φως στο αίτημα Φουρθιώτη να μπορεί να έχει πρόσβαση σε ειδική διατροφή. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, κάθε εβδομάδα ένα συγγενικό του πρόσωπο, που θα ορίσει ο ίδιος, θα του φέρνει συγκεκριμένα τρόφιμα, τα οποία θα μπορεί να συντηρεί σε ψυγείο στον θάλαμό του και να τα ζεσταίνει στον φούρνο.


Παράλληλα θα έχει πρόσβαση σε συνδρομητική τηλεόραση σε δύο πλατφόρμες για δορυφορικά κανάλια. Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικά 24ωρα ο τηλεπαρουσιαστής κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης, επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ προσκόμισε και τα σχετικά έγγραφα. Ωστόσο η πρόταση του εισαγγελέα Πρωτοδικών ήταν απορριπτική. Την ίδια ώρα παρόμοια αιτήματα άλλων κρατουμένων απορρίπτονται χωρίς καν να εισαχθούν για συζήτηση στο δικαστικό συμβούλιο.