Η Δολοφονία Καραϊβάζ και η... "αγιοποίηση ενός διαβόλου"! Το παρελθόν, οι φιλίες, οι συναντήσεις και η προστασία που νόμιζε ότι είχε από τους... δολοφονημένους φίλους του.

 

Του Άρη Σπίνου

Παρατηρώ, ομολογώ με θλίψη, τον κάθε πικραμένο δημοσιογράφο ή δημοσιολογούντα που κινείται στην σφαίρα της ασχετοσύνης να παριστάνει τον ειδικό προκειμένου να έχει άποψη για την δολοφονία του δημοσιογράφου Καραϊβάζ.

Κροκοδείλια δάκρυα από υποκριτές που νιώθουν την ανάγκη να γίνουν μέρος για μερικές ώρες ενός σκηνικού. Όλοι αυτοί που προσπαθούν να βγάλουν μεροκάματο στην πλάτη ενός νεκρού την επόμενη εβδομάδα θα ασχολούνται με το που θα πάνε διακοπές. Υπάρχουν βέβαια και οι ελάχιστοι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Αυτοί ξέρουν πολύ καλά ότι ο Καραϊβάζ πλήρωσε με αίμα τις επιλογές που ο ίδιος είχε κάνει. Το να γράφουμε τα ίδια δεν έχει κανέναν νόημα. Κανένα νόημα επίσης δεν έχει και η αγιοποίηση που κάποιοι προσπαθούν να κάνουν και το μόνο που καταφέρνουν είναι να κρύβουν τους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας. Αυτοί που ασχολούνται κατά επάγγελμα στις εκπομπές τους με το Survivor και την φάρμα ας συνεχίζουν να το κάνουν και ας αφήσουν τα ματωμένα μονοπάτια για αυτούς που ξέρουν να τα περπατούν. Οι άλλοι, οι ελάχιστοι, που γνωρίζουν τα πρόσωπα που κρύβονται κάτω από τα Full Face, εάν επιθυμούν, εάν δεν φοβούνται, ας φωτίσουν τις διαδρομές που περπατούσε ο δημοσιογράφος Καραϊβάζ χέρι - χέρι... με τους ανεπιθύμητους. Επειδή η κοινωνία δεν είναι έτοιμη να ακούσει την αλήθεια εμείς εδώ στο edolio5 δεν θα μιλήσουμε. Όταν θα έρθει η ώρα και με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν αυτιά ανοιχτά όλα θα ξεδιαλυθούν. Η Ελλάδα είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε καλά.