Είναι αργά για δάκρυα Γιώργο! Η πατούλαινα "θα τον πάει αίμα" μέχρι να τον δει να πηδάει από το μπαλκόνι της περιφέρειας. "Η ηθική αναλγησία αυτού του ανθρώπου, που μόνο για την πολιτική και την εικόνα του θυσιάζει και τη γυναίκα του και την οικογένειά του".


Του Άρη Σπίνου

Σκληρή απάντηση στο εξώδικο του συζύγου της Γιώργου Πατούλη, έδωσε μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες η Μαρίνα Πατούλη. Συγκεκριμένα, μετά το πέρας της χθεσινοβραδινής εκδήλωσης συμβολικής φωταγώγησης του Δημαρχιακού Μεγάρου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης στα χρώματα της γαλανόλευκης, με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση, η κ. Πατούλη όχι μόνο δεν «συμμορφώθηκε» με όσα αναφέρει στο εξώδικό ο κ. Πατούλης, ζητώντας της να σταματήσει να μιλά δημόσια για τη σχέση τους, αλλά εμφανίστηκε λάβρα κατά του περιφερειάρχη Αττικής. Και τον κατηγόρησε, μεταξύ άλλων, ότι:

-Στερεί τη φωνή από μία γυναίκα, εκβιάζοντάς την, ώστε να μην μιλήσει.

-Είναι ηθικά ανάλγητος, που μόνο για την πολιτική και την εικόνα του, θυσιάζει και τη γυναίκα του και την οικογένειά του»

-Απουσιάζει μια ολόκληρη ζωή από το σπίτι και την οικογένειά του.

«Με θλίψη μου διαπίστωσα ότι απάντησε ο….. (σ.σ. δεν λέει ούτε καν το όνομά του κ. Πατούλη), απάντησε με ένα εξώδικο. Ως εκπαιδευτικός και ως μητέρα θέλω να πω ότι τα παιδιά δεν τα προστατεύεις με εξώδικα ούτε με την απουσία σου 2,5 μήνες από το σπίτι σου, ούτε με την απουσία σου γενικότερα σε μια ολόκληρη ζωή. Αν θέλει λοιπόν να προστατέψει το παιδί του θα πρέπει να είναι δίπλα στο παιδί του και στη γυναίκα του και την οικογένειά του, Ή τουλάχιστον να συνομιλήσει. Δεν θέλω να προκαλώ με το να λέω ότι εγώ περνάω ένα δράμα, δεν περνάω εγώ περνάει η Ελληνίδα, είτε είναι επώνυμη, είτε είναι ανώνυμη, κοντή, ψηλή, άσχημη, φτωχή, πλούσια.

Η Ελληνίδα η οποία αφιερώνει τα πάντα, κάνει πίσω στην καριέρα της για να προχωρήσει ο άνδρας της και όταν φτάνει να είναι 50 χρονών της λέει “γεια σας” και δεν καταδέχεται απαξιώνοντας τη να μιλήσουνε. Δεν είναι ότι δεν σέβεται τη γυναίκα, δεν σέβεται τη μητέρα. Η βία της σιωπής έγινε τώρα, βία ενάντια στη φίμωση και την ελευθερία του λόγου. Διότι στο εξώδικο μου γράφει, μου απαγορεύει να βγω στις δημόσιες δηλώσεις, γιατί θα μου κάνει αγωγή και προσέξτε να μην κάνει και σε εσάς….. Στερεί τη φωνή σε μια γυναίκα, εκβιάζοντάς της να μην μιλήσει. Για τι διαζύγιο να λέμε;».

ΔΗΜ: Αυτό που σας πληγώνει περισσότερο ποιο είναι; Γιατί δεν είστε ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία. Ποια είναι η πληγή στην καρδιά σας;

Μ. ΠΑΤΟΥΛΗ: «Η ηθική αναλγησία αυτού του ανθρώπου, που μόνο για την πολιτική και την εικόνα του θυσιάζει και τη γυναίκα του και την οικογένειά του».