Ένας δήμαρχος... Πινόκιο! Ο "τοπάρχης" Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης με εξώδικο στο edolio5, αρνείται ότι κλήθηκε να απολογηθεί ως ύποπτος για κακουργηματική απιστία από τον εισαγγελέα για την υπόθεση των πινάκων. Ιδού η κλήση που τον διαψεύδει!

Του Άρη Σπίνου 

Μερικές φορές την επιμονή των ανθρώπων να κάνουν το άσπρο μαύρο δεν την κατανοούμε. Αυτό συμβαίνει και με τον δήμαρχο Αλίμου Ανδρέα Κονδύλη που προσπαθεί, να πείσει τους πάντες ότι δεν κλήθηκε ως ύποπτος για το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας από τον εισαγγελέα που διερευνά την καταγγελία που έκανε το edolio5 σχετικά με την αγορά πινάκων ζωγραφικής με απευθείας ανάθεση, αξίας πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Έλα όμως που τα έγγραφα... μιλάνε!

Ο δήμαρχος μας έστειλε εξώδικο και μας έγραφε (!) ότι δεν κλήθηκε ως ύποπτος. Έχοντας απόλυτη γνώση της δικογραφίας, δεν δώσαμε σημασία στον ισχυρισμό του αφού θεωρήσαμε ότι πάνω στο φόρτο εργασίας που έχει μπορεί να ξέχασε ότι απολογήθηκε! Δεν θα δίναμε παραπάνω σημασία στο θέμα αυτό, αφού φυσικά δεν κατεβάσαμε και την ανάρτηση του σχετικού θέματος όπως μας ζητούσε, αλλά πληροφορηθήκαμε ότι έγιναν δέκτες έντονων διαμαρτυριών από τον ίδιο, συνάδελφοι που αναδημοσίευσαν από το edolio5 την είδηση της κλήσης του, στα δικά τους ιστολόγια. Τους είπε ότι θα κάνει μηνύσεις και αγωγές για τα ψέματα που γράφουν. Οφείλουμε λοιπόν να προστατέψουμε τους συναδέλφους που έδειξαν εμπιστοσύνη στην αξιοπιστία του δημοσιεύματος μας και να δημοσιοποιήσουμε την κλήση που έλαβε ο δήμαρχος προκειμένου να απολογηθεί ως ύποπτος για το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας. Είναι αυτονόητο ότι η απολογία ως ύποπτο δεν τον καθιστά κατηγορούμενο... προς το παρόν. Επειδή αναφερόμαστε στην υπόθεση των πινάκων, η οποία αποτελεί θέμα συζήτησης σε όλους τους δήμους της Αττικής να σημειώσουμε όπως αναφέρουν και έμπειροι νομικοί  που έχουν γνώσει της δικογραφίας  θεωρούν απίθανο η δικογραφία αυτή να μην φτάσει στο ακρωτήριο του εφετείου κακουργημάτων.

Υ.Γ. Όσοι παρακολουθούν το edolio5 γνωρίζουν καλά ότι όταν γράφουμε 5 λέξεις γνωρίζουμε... άλλες 50.