Ο Μαρινάκης πάτησε το κόκκινο κουμπί! Έδωσε εντολή να τσακίσουν την κυβέρνηση από τα ΜΜΕ που διαθέτει. Κατάλαβε (έστω και αργά) ότι τον εκβιάζουν με το Noor1 και θέλουν να τον στείλουν ισόβια. Αρχίζει το γλέντι.


Του Άρη Σπίνου 

Ωχριά ο αντιπολιτευτικός λόγος της “Αυγής” και της “Εφημερίδας των Συντακτών”, μπροστά στον αντιπολιτευτικό οδοστρωτήρα των εντύπων του πρώην ΔΟΛ και νυν Alter Ego! Δεν έχει περάσει καλά – καλά 48ωρο από το τελευταίο “χτύπημα” των “ΝΕΩΝ”, ασκώντας σφοδρή κριτική για την απαγόρευση των συγκεντρώσεων σημειώνοντας ότι “Η Χούντα απαγόρευε τις δημόσιες συναθροίσεις άνω των δύο ατόμων καθ΄άπασα την επικράτεια. Και η Δημοκρατία άνω των τεσσάρων”… Και τα sites του ομίλου, τα κανάλια και οι εφημερίδες σφυροκοπούν ξανά την κυβέρνηση για την κατάσταση στο σύστημα υγείας.



“Καταρρέει το σύστημα υγείας” γράφει το ηλεκτρονικό “Βήμα” συμπληρώνοντας “Χωρίς κρεβάτια, χωρίς εντατικές, χωρίς προσωπικό”.

Αν η δημοσιογραφία δεν είχε “πουλήσει” – προ πολλού την ψυχή της στο Διάβολο, θα μπορούσε κανείς να μιλήσει και για έντιμη καταγραφή των γεγονότων… Αλλά ως γνωστόν οι σκοπιμότητες όσων διαχειρίζονται τα μίντια, είτε ιδιωτικά είτε δημόσια, έχουν σαρώσει τα πάντα, με αποτέλεσμα αντί για τη δημοσιογραφία (που βουλιάζει στην ανυποληψία – σύμφωνα με τις έρευνες) οι πολίτες να παρακολουθούν έναν πόλεμο συμφερόντων! Το edolio5 έχει κάνει γνωστό με σχετικό ρεπορτάζ ότι το μέγαρο Μαξίμου έχει δώσει εντολή για αντιΜαρινακισμό και να παραμείνει ο μεγαλοεφοπλιστής σε διαρκή ομηρία με την υπόθεση  του Noor1 προκειμένου να τους κάνει όλα τα χατίρια. Προφανώς όμως δεν γνωρίζουν καλά τον Βαγγέλη!