Ο ερωτιάρης υπουργός! Η νεαρή παντρεμένη δημοσιογράφος των Βορείων προαστίων που μπαινοβγαίνει στο υπουργείο και αναστενάζουν οι καναπέδες με φόντο την πλατεία. Οι φιλοδοξίες για την ευρωβουλή και ο αγώνας... για μια 8μηνη σύμβαση!


Του Άρη Σπίνου 

Μπορεί στην παραγωγή έργου και ικανοτήτων οι κυβερνώντες να μην περνάνε την βάση, αλλά στα ερωτικά παίρνουν άριστα. Πρωταγωνιστής είναι προβεβλημένος υπουργός της κυβέρνησης.
Εκτός από την ερωτική φωλιά που διατηρεί στα νότια προάστια και έχουμε στο "Ε5" αναφερθεί εκτενώς με πικάντικο ρεπορτάζ, έχει απλώσει τα φτερά του και πάνω στο κορμί μιας φιλόδοξης νεαρής δημοσιογράφου των Βορείων προαστίων. Ο σύζυγος που ασχολείται με τα λογιστικά λείπει πολλές ώρες από το σπίτι και η νεαρά αφού φροντίζει να αφήνει σε ασφαλή χέρια τα παιδιά της, πετάγεται στην αγκαλιά του υπουργού συχνά- πυκνά! Η δημοσιογραφική της ιδιότητα την βοηθάει να ανοίγει αρκετές πόρτες μέχρι να καταφέρει το όνειρο της. Παλαιότερα η φιλοδοξία της ήταν να γίνει ευρωβουλευτής (!) αλλά το κόμμα που επέλεξε ήταν για κλάματα. Τώρα ελπίζει σε μια σύμβαση εργασίας, αφού ο "δραστήριος" ερωτιάρης υπουργός που του αρέσει η ανάπτυξη στην χώρα της υπόσχεται κάθε φορά που την βλέπει και μια διαφορετική θέση, αφού φυσικά της δίνει και το χαρτζιλίκι της.  Το κακό όμως φαίνεται  ότι θα φτάσει  έστω και με... ευγένεια στην σύζυγο και τα παρατράγουδα δεν θα αργήσουν.