Βόμβα!Τινάχτηκε στο αέρα ο μαϊμού-διαγωνισμός για τις μάσκες στα σχολεία!Απέσυρε πριν λίγη ώρα ο μειοδότης Χούμπαυλης με την ΑΤΕΣΕ,την προσφορά του!Βροχή ενστάσεων από εταιρείες που καταγγέλλουν το στήσιμο.

Του Άρη Σπίνου 

Πριν στεγνώσει το μελάνι του edolio5 για τις αλχημείες που έγιναν στο διαγωνισμό-παρωδία (ο θεός να τον κάνει διαγωνισμό,)ο μειοδότης Κωνσταντίνος  Χούμπαυλης με την εταιρεία ΑΤΕΣΕ,απέσυρε πριν λίγη ώρα με επιστολή του στην ΚΕΔΕ το ενδιαφέρον του!

Τι γίνετε τώρα;Όλα είναι στο αέρα!Είναι προφανές ότι η οικογενειακή εταιρεία του εμπόρου όπλων Χρήστου Χούμπαυλη, και του αδερφού του Κωνσταντίνου εν όψιν της εμπλοκής του στην αγορά τον αεροπλάνων Rafal,ως αντιπρόσωπος τους, δεν ήθελε να ακούγετε το όνομα του σε έναν διαγωνισμό,-σκάνδαλο όπως αναφέρει το δημοσίευμα του edolio5.Όλα δείχνουν,σε συνάρτηση των ενστάσεων που έχουν ήδη κατατεθεί από εταιρείες που έμειναν εκτός για λόγους που δεν έπρεπε,όπως οι ίδιες ισχυρίζονται και εν όψιν των μηνύσεων και αγωγών που θα κατατεθούν κατά εμπλεκομένων στο διαγωνισμό ότι είναι σχεδόν βέβαιο πως μάσκες στα σχολεία δεν θα υπάρχουν.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία Χούμπαυλη (ΑΤΕΣΕ) είχε προσφέρει τιμή ανά μάσκα ,78 λεπτά ενώ βγήκαν εκτός διαγωνισμού εταιρείες που είχαν δώσει την μισή τιμή από αυτή.!

Το edolio5 επικοινώνησε με την εταιρεία ΑΤΕΣΕ όπου ο εκπρόσωπος της μας ενημέρωσε ότι "Η απόσυρση του ενδιαφέροντος μας έγινε ύστερα από αίτημα της ΚΕΔΕ"

Διαβάστε το ρεπορτάζ του edolio5 που έφερε τα πάνω κάτω.    

Το edolio5 παρουσιάζει τα πρακτικά του διαγωνισμού με τα ονόματα όλων των εταιρειών που πήραν μέρος και την τιμή που έδωσαν.

Πρακτικό 1

Πρακτικό 2

Πρακτικό 3